معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی گل شاهکار زیبای خلقت مخلوق دلبری خداوند شادی تو شادی دنیاست 🌸💓💎
بخون برام یدونه اگه خدا این ماه بهم بچه سالم داد ک هیچی اگه ن ب والله میخام خودمو بکشم
عزیزم من ۱۰۰ تا صلوات براتون میفرستم انشاالله خیللی خیلی زود مادر بشی😘❤🌷⚘🙏🏻
💚ماه را گم نکنی...!💚 جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات) (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س) (ظهور نزدیک است ان شاءالله ) انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻 به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید
عزیزم من ۱۰۰ تا صلوات براتون میفرستم انشاالله خیللی خیلی زود مادر بشی😘❤🌷⚘🙏🏻
ممنون عزیزم انشالله حاجت روابشی❤❤❤
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
خدایا...!! خدایا حواست هست صدای هق هق گریه هایم از همان گلویی می آید که تو از رگش به من نزدیکتری...!!تنهام دل بغل میخواد خدا جون آغوشتو باز میکنی بیام بغلت🙄دوستم میشه واسم آیت الکرسی بخونی🌺برکتش برگرده به زندگیت