2777
2789
عنوان

بحث داغ بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 35 پست
واقعا نفهمیدی 😨

😂😂😂😜😜😜مثلا‌ من‌ آفتاب مهتاب ندیدم‌ 

یادش بخیر‌ کاربری‌ سال ۹۵  ام‌ به‌خاطر کلید‌ ترکید

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کلی ادمایی هستن که درسشو خوندن و علمشو دارن،حتی این اقوام ما ک کارش اینه قیمت طلا هم میتونه تحلیل کنه،و تو این ۵ماهی که ما اومدیم تو بورس واقعیتش ثابت شده

واقعاااا واسه کسی که علمشو داره و رو حساب و کتاب جلو میره بهترین چیز بورسه.سودی که بورس میده هیچی نمیده.

ميشه ب منم كمك كني بگي الان چي بخرم؟؟

عزیزدلم فعلا هیچی نخر بازار باید اصلاح بخوره 

هرروز قیمت فولاد رو چک کن قیمتش اومد رو ۱۸۰۰ یا ۱۹۰۰ بخر برای میان مدت سود خوبی میده ان شالله 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕

سلام در شرایط تورمی کشور ما پربازده ترین بازار بورس خواهد بود بورس جای یک شبه پولدار شدن نیست و مثل هرکار و حرفه ی دیگه ای نیاز به آموزش وکسب تجربه داره دولت از طریق فروش دارایی های خود و آزاد سازی سهام عدالت مالیات حاصل از معاملات بورس و ... میتونه کسری بودجه خودش رو جبران کنه هرکسی که میخاد وارد بشه باید علم تحلیل بازار ایران رو داشته باشه واگر نگاه بلندمدت داشته باشه مطمعنا سود خوبی خواهد کرد 

کلی ادمایی هستن که درسشو خوندن و علمشو دارن،حتی این اقوام ما ک کارش اینه قیمت طلا هم میتونه&nbs ...

البته الان سال رونق بورسه!

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏
برای ورود ارزنده نیست ولی مردم ...

دیروز خریدم و پشیمونم چون شنیدم ۱۰ ۲۰ درصد هم اصلاح داره

تا الانم ضرر دادم دیروز تا الان نزدیک ۴۰۰ت از اصل پولم

بنظرتون بفروشم؟

ممننونم که پاسخ میدین

🪷🌈💖@ninimod.sismooni اکسسوری کودک💖🪷🌈
دیروز خریدم و پشیمونم چون شنیدم ۱۰ ۲۰ درصد هم اصلاح داره تا الانم ضرر دادم دیروز تا الان نزدیک ۴۰۰ت ...

ببینید بزارید یک تصویر زیبا بهتون نشون بدم 

هستم بفرمایید

نشد متاسفانه🤣

میخواستم عکس خساپارو بزارم دیروز صف میلیاردی داشت امروز چجوری بود؟

تو این بازار گوسفندی جابه جا میشن،شما تو این دوتا تصویر عمق فاجعه درمیاد(تصویر فرضی🤣)

تو صف فروش نرید،اگه زیادی منفی شد میانگین کم کنید شاید بهتر باشه یا اگه قصد فروش دارید صبر کنید صف بریزه بالاتر بفروشید لااقل

البته بلند مدت نگه داریش بد نیست 

نشد متاسفانه🤣 میخواستم عکس خساپارو بزارم دیروز صف میلیاردی داشت امروز چجوری بود؟ تو این بازار گوس ...

بله متاسفانه

متشکرم از راهنماییتون

🪷🌈💖@ninimod.sismooni اکسسوری کودک💖🪷🌈