2777
2789
عنوان

باردارها

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 28 پست
آره عزیزم ، یه پسر سه سال و‌نیمه دارم

به سلامتی خدا حفظشون کنه 😍😍😍 مال من اولیه تجربه ای چیزی داشتی ممنون میشم بهم بگی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چكاپ اين ماه رو نرفتم هنوز 🤦🏻‍♀️

كارام خيلي گره خورده

كنكور دكترا دارم،به خاطر كرونا نميرم 

از اون طرفم مجبورم هواپيما سوار شم برم پيش مامانم تا زايمان

مامانم اينا رعايت ميكنن

خانواده شوهرم اصلااااا

همش ميترسم شوهرم بياد بره پيششون

لطفا در جواب كامنت هام نگيد خوش به حالت.. از بار منفي اين عبارت بدم مياد🙏🏻كاربري دوممه، به خاطر بيان نظرم درباره مسائل اقتصادي تركوندنم!!!!
به سلامتی خدا حفظشون کنه 😍😍😍 مال من اولیه تجربه ای چیزی داشتی ممنون میشم بهم بگی 

حتماا عزیزم ، اول از همه اگه میخوای ختنه کنی قبل از دو سه ماهگی بکن هرچه زودتر بهتر و سریع تر خوب میشه بچه ام هیچی نمیفهمه .

دوم این که نوزاد پسر موقع پوشک عوض کردن شلیک هوایی میکنه  همیشه داری عوض میکنی چیزی بنداز و‌با دستمالی پارچه ای جلو وسیله شو بگیر که نپاشه زندگیو جیشی کنه😄

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
من چكاپ اين ماه رو نرفتم هنوز 🤦🏻‍♀️ كارام خيلي گره خورده كنكور دكترا دارم،به خاطر كرونا نميرم&nb ...

میخوای شهر مامانت اینا زایمان کنی؟ 

استرس نداشته باش ایشالله نمیگیریم 🙂🙂

حتماا عزیزم ، اول از همه اگه میخوای ختنه کنی قبل از دو سه ماهگی بکن هرچه زودتر بهتر و سریع تر خوب می ...

ممنون عزیزم 😊 اون بیمارستان که میخوام برم انگار بچه که به دنیا میاد خودشون ختنه میکنن اگر بخوایم نمیدونم همون اول اوال که بچه یکی دو روزه خوبه برای ختنه یا نه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ممنون عزیزم 😊 اون بیمارستان که میخوام برم انگار بچه که به دنیا میاد خودشون ختنه میکنن اگر بخوایم نم ...

نه نه همون روز نذار ختنه کنن ! خیلی زوده  . بهترین تایم یک ماهگی تا ۳ ماهگیه سر سه چهار روزم خوب میشه بچه دردم نمیکشه

نه نه همون روز نذار ختنه کنن ! خیلی زوده  . بهترین تایم یک ماهگی تا ۳ ماهگیه سر سه چهار روزم خو ...

آهان باشه ممنون خدا کنه زایمان راحتی داشته باشیم هردومون ببخشید اینقدر سوال پرسیدم ها 

میخوای شهر مامانت اینا زایمان کنی؟  استرس نداشته باش ایشالله نمیگیریم 🙂🙂

خيلييييي نگرانم خيلي

خودم به خاطر كار شوهرم جزيره قشمم

اينجا هر كي سز كرده بعدش داغون شده

مدام درگيره

بايد برم تهران 

مجبورم

نميدونم رعايت كردن جواب ميده يا نه

نميدونم كسي ناقل بي علامت هست يا نه

اينجا كه به شدت رعايت كردم

ولي خانواده شوهرم عروسي رفتن،مهموني رفتن،پيك نيك،شهربازي،دورهمي،سالن هاي ورزشي خانوادگي

عكساشون رو اينستا ميبينم بدون ماسك و دستكش

واقعا عصبي ميشم كه شوهرم بره سمتشون 

هيچيشون هم نشده 

ولي عروسي پسرخاله شوهرم ٨٠٠ تا دعوتي داشت هفته پيش

لطفا در جواب كامنت هام نگيد خوش به حالت.. از بار منفي اين عبارت بدم مياد🙏🏻كاربري دوممه، به خاطر بيان نظرم درباره مسائل اقتصادي تركوندنم!!!!
آهان باشه ممنون خدا کنه زایمان راحتی داشته باشیم هردومون ببخشید اینقدر سوال پرسیدم ها 

نه بابا این چه حرفیه بازم سوال داشتی من هستم

خيلييييي نگرانم خيلي خودم به خاطر كار شوهرم جزيره قشمم اينجا هر كي سز كرده بعدش داغون شده مدام در ...

یا موسی بن جعفر😐😐 خانواده همسرت بمب ساعتی هستن ها!!!! تاکیید کن نره پیششون خوب ! خیلیییییییی ریسکه

نه بابا این چه حرفیه بازم سوال داشتی من هستم

قربونت عزیزم مرسی 😘

یا موسی بن جعفر😐😐 خانواده همسرت بمب ساعتی هستن ها!!!! تاکیید کن نره پیششون خوب ! خیلیییییییی ریسکه

بخدا هستن

بچه هم دارنا

از ٣ سال به بالا

به هيچ عنوان رعايت نكردن