2777
2789
عنوان

کیک زبرا

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 21 پست
اگه همزن برقی نداری دو تا دستور پخت کیک می‌شناسم با همزن دستی عالی میشن، تو گوگل سرچ کن کیک گورخری ش ...

عزیزم من اولین باره خامه فرم گرفته خریدم حتی نمیدونم براچی گرفتم😂کیک کاکاعویی بلدم فقط. بااین خامه چکارمیشه کرد؟ 

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من اولین باره خامه فرم گرفته خریدم حتی نمیدونم براچی گرفتم😂کیک کاکاعویی بلدم فقط. بااین خامه ...

به هر حال برای هر کاری بخوای استفاده کنی باید بزنی و فرمش بدی، تو دسرهای مختلف می‌تونی استفاده کنی. بعدم کیک پختن که کاری نداره، یه کیک شیفون درست کن و خامه‌تو استفاده کن 😉😉

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
به هر حال برای هر کاری بخوای استفاده کنی باید بزنی و فرمش بدی، تو دسرهای مختلف می‌تونی استفاده کنی. ...

سرچ کنم یا سایتی که دستوراش و امتحان کردی میشناسی؟ 

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤

سرچ کنم یا سایتی که دستوراش و امتحان کردی میشناسی؟ 

خودم اینو چند بار پختم و خامه‌کشی کردم، خوب میشه.

البته من آماتورم هااا 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خودم اینو چند بار پختم و خامه‌کشی کردم، خوب میشه. البته من آماتورم هااا 😁

ممنون گلم