2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین یاید بری دکتر متخصص من به چشم دیدم ک ممکنه 

پسر خالم خیلییییی کوتاه بووود رفت دکتر و امپول زد هفته پیش دیدمش بلند شده بوود 

ماماننمم دکتر متخصص تغذیه ک میره میگه بعضیا میان پیشش واسه افزایش قد و نتیجه هم دیدن 

اگه شیرازی ادرسشو بپرسم برات یا شمارشو بدم بهت

پریود شدی؟اگر پریود شدی صفحه رشدت بسته شده

اصلا هم اینطور نیست عزیزم 

من همیشه قد بلند بودم به نسبت بقیه ولیکن ک از وقتی پریود شدم یهووو قد کشیدم 

ولی از سال اول دبیرستان به بعد دیگه رشد نکردم چون اصلا غذا نمیخوردم 

سال دوم راهنمایی پریود شدم و بعدش کلی قدم بلند شد 

الان قدم ۱۷۳_۱۷۰ هست 

مطمئنی؟ من خودم تو دانشگاه قدم بلند تر شد  طوری که فامیلا میگفتن تو هربار میدی و برمیگردی بلن ...

مطمئن ک نه اینو یه نفر ب من گفته بود من وقتی پریود شدی صفحه رشدت بسته شده از اون ب بهدم رشد نکردم قدم ۱۶۳ الانم ۲۵ سالمه البته وزنم کمه ۵۳ کیلو هستم 

کاربری قبلیم تعلیق شد😑

حالا خیلی وقت داری برای قد کشیدن کلی کار هم میشه انجام بدی 

چون فقط 18 سالته و قدتم کوتاه نیس اگه این چند سال پیش رو ورزش و تغذیه خوب و ... داشته باشی 10 سانت هم اضافه بشه به نظرم قد خوبی میشه برات

خواهر کوشولو ببین بارفیکس برو.پشت گوشو تاپونزده سالگی حجامت میکنن شاید واسه توهم اثر کنه یه جاخوندم روزی یه دونه برنج خام بخورخوراکیایی که روی واهن وویتامین د داره مصرف کن .حرکات کششی واسه پا انجام بده

نمی‌دونم 

ولی من روز به روز بلندتر میشم 

الآنم 24سالمه

امام زمان عزیز زودتر ظهور کن ،🌹🌹🌹                              راستی قد من ۱۸۴ سانته ،😐