2777
2789
ممنون از شعورتون  اهل تسنن هم کم نیستن  من از نظر مذهب خودم گفتم این اشکالی داره ؟؟؟؟؟ ...

چون نظرتون با مذهب ما فرق داره

و نمیگید هم اهل تنسنن هستید 

از طرفی خیلی شدید الحن نظر دادید و وقتی پرسیدیم گفتید مرجع خودتون هستید 

اینا همه نشون میده شما دنبال بگو مگو هستید 

That's how it goes, Everybody knows

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید وضوهم داشت؟

وضو داشته باشی بهتره. میگن قرآن خوندن در دوران پریودی کراهت داره. ولی معنای کراهت در عبادات با کراهت در کارهای معمولی متفاوته. کراهت در حالت معمول یعنی اینکه حرام نیست ولی بهتره انجام ندی ولی توی عبادات معنیش اینه که انجامش بدی خوبه فقط ثوابش از وقتای دیگه کمتره. 

ولی تنها شرایطی که تو دوران پریودی قرآن خوندن حتی ثوابش کمتر هم نیست و برابر وقتای دیگست موقع اذان با وضو رو به قبله است.

تو پریودی چجوری وضو بگیری معلومه که یکی ار دلایلی که وقتی پریودیم نماز واجب نیست همین وضو هس که به ...

دوست عزیز وضو به رحم چه ربطی داره؟😁 حموم کردن در پریودی رحم رو سرد میکنه چون آب وارد رحم میشه. تو وضو که آب به اون ناحیه بدن نمیرسه بزرگوار!

2790
2778
2791
2779
2792