2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 40 پست
برا من شهرستانه خودمون تهران ،۳۴ سالشه ،کارای کامپیوتری انجام میده و دیپلم فنیه فک کنم ، خودم لیسانس ...

اینم دیپلم هست، من خودم دانشجوی سال آخر لیسانس...مثلا پیام میده بجای اینکه بگه خوب هستین..میگه خوبی...به قول خواهرم میگه بخاطر تحصیلاتش هست

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

👍😅🤣😬🤕،راستی اون گل میده تو هم در جواب میفرستی؟🙈🤭😅

اصلا هیچ واکنشی نشون نمیدم🤣🤣🤣 اگه ما کمی وا بدیم تمومه...پسرها همینجوری پرو و راحت هستن

اینم دیپلم هست، من خودم دانشجوی سال آخر لیسانس...مثلا پیام میده بجای اینکه بگه خوب هستین..میگه خوبی. ...

آره این م هست ،البته من مشاوره رفتم گفت پسرا معمولا راحتترن ،اخیرا ۲ تا اومدن همینجوری راحت صحبت کردن از اول 

ولی ی خواستگار قبلنا اومده بود برام رسمی و تر تمیز تر صحبت میکرد و سنگین بود اون لیسانس داشت اونموقع میخواست برا ارشدم بخونه

آره این م هست ،البته من مشاوره رفتم گفت پسرا معمولا راحتترن ،اخیرا ۲ تا اومدن همینجوری راحت صحبت کرد ...

واقعا دیگه گیج شدم...ماشا....نماز هم نمیخونه آقا...

اصلا هیچ واکنشی نشون نمیدم🤣🤣🤣 اگه ما کمی وا بدیم تمومه...پسرها همینجوری پرو و راحت هستن

دقیقا منم،خوبه اینجوری؟ اصن دوس ندارم اینجوری باشه راحت نیستم ... ولی خب معذب م میشم گاهی ،این خیلی میفرسته... 

دقیقا منم،خوبه اینجوری؟ اصن دوس ندارم اینجوری باشه راحت نیستم ... ولی خب معذب م میشم گاهی ،این خیلی ...

اینم منو دیونه کرده با این حرف زدنش...خدا خودش کنم چون کنه

اینم منو دیونه کرده با این حرف زدنش...خدا خودش کنم چون کنه

وای😅😂دور از جون،چجوریه مگه؟چند سالشه؟

من با خواستگار قبلی م سر همین مساله و ابراز احساس  ... اینا خیلی بحث و درگیری داشتم .فک کنم زیاد سخت گیری کردم،البته اوضاع روحی مم خوب نبود و اینم بی تاثیر نبود ،الانم خیلی خوب نیست ...😕

حالا نمیدونم کارم درسته ،سخت گیریه ،کار درست چیه؟

وای😅😂دور از جون،چجوریه مگه؟چند سالشه؟ من با خواستگار قبلی م سر همین مساله و ابراز احساس  ... ...

میگه معیارات از شوهرت چی؟ اخه این چه طرز حرف زدنه...به من میگه کتابی حرف میزنی.. بهش گفتم من رسمی صحبت میکنم...گفت: اها 

اینو رد کنم فک کنم آرامش پیدا کنم🤣🤣🤣

میگه معیارات از شوهرت چی؟ اخه این چه طرز حرف زدنه...به من میگه کتابی حرف میزنی.. بهش گفتم من رسمی صح ...

👍😅🤣😂😉راحتن ،این گفت دوس داری شوهرتون چ جوری باشه؟قبلی هم گفت اینجوری ،قبلیه تعداد خانواده ش مث همین خواستگارت که الان گفتی بود 

👍😅🤣😂😉راحتن ،این گفت دوس داری شوهرتون چ جوری باشه؟قبلی هم گفت اینجوری ،قبلیه تعداد خانواده ش مث ...

من امشب بهش جواب رد دادم...چون واقعا دیگه نمیکشیدم این همه بی احترامی رو...به من میگه شغل بابات چی؟ معیارت چی؟ واقعا خیلی بد حرف میزد