2777
2789

به نیت امام محمد باقر علیه السلام ۳۰۳ مرتبه صلوات بفرستیم ب اندازه عدد ابجد ایشون. تا

هر کسی سهم خودشو اعلام کنه

خودم ۳۵ تا میفرستم

همچنین یک حمد و یک توحید هم هر کدوممون بخونیم

بچه ها وقتمون تا آخر امروزه. 

یادتون نره لطفا. 

ممنون دوستان عزیز

التماس دعا بچه ها

محتاج دعاهاتون هستم

فراموشم نکنید لطفااا

❤❤❤ #یاحسین ❤❤❤

❤❤❤ امضام#  ❤❤❤

لطفا منم دعا کنید

اول از همه ظهور نزدیکتر و سلامتی صاحب الزمان(عج)

دوم لطفا دعا کنید من و عشقم تا آخر امسال یا تا فروردین سال ۱۴۰۰ با هم عقد کنیم و تو ازدواجمون برا جفتمون خیر و برکت باشه

سلامتی کامل و طول عمر با عزت برای خودم و عشقم و خانواده ی من و خانواده ی عشقم

و شفای کامل کامل کامل چشمای عزیزدلم. نمره عینکش بالاست. خدایا تو رو به چشمای حضرت ابوالفضل عباس علیه السلام که تیر خورد، چشماشو شفای کامل بده

و این ک هر روز بیشتر و بیشتر عاشق هم بشیم و عاشق هم بمونیم

الهی آمین

#التماس_دعا

#حاجت_روا_باشین

خدایا کل ثواب این تاپیکم رو برای این ک دعاهای بالام مستجاب بشن در نظر بگیر. 

الهی آمین

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۱۰۰ تا میفرستم..لطفا واسه منم دعا کنید خدا صلاحمو در ازدواج با همین ک خودم میخوامش قرار بده وبهش برسم🙏🏻😔💔

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید
😐انقد حاجت داشتی دردو گرفتاریا خودم فراموشم‌شد 

اگه شد منم بین دعاهات دعا کن عزیزم

محتاجم به دعاهای خیرتون

حاجت روا باشی عزیزم

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

14

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
اگه شد منم بین دعاهات دعا کن عزیزم محتاجم به دعاهای خیرتون حاجت روا باشی عزیزم

حتمآ چشم شمام فراموشت نشه التماس دعا

گرنگهدار من آنست ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ‌نگه میدارد.
۳۰۳ تا 

❤❤❤❤❤ قبول باشه عزیزم

عزیزم اگه میشه، میتونی بین دعاهات یا آخرش حاجتای منم از خدا و از این امام بزرگوار بخوای لطفا

حاجت روا باشی ان شاء الله

2790
2778
2791
2779
2792