2789
عنوان

اینم مد شده؟؟؟؟!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 37 پست

من زن داداشم بوی کباب میاد دماغشو کج میکنه میگه وای از بوش معلومه خوب نشسته.خربزه بدم میاد چون آب از دست اونکه خردش کرده چکیده.خونه فلانی چای نمیخورم چون دستشو با لباسش خشک کرد.بعد اسباب کشی داشت من رفتم کمکش وسایل بالای کابینتش حالموبهم زد از شدت چربی دستم چسبیده بود به وسایل

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همینطوره  دوست خودمم وسواس شدید داره  چند بار پیش روانپزشکم رفته  خیلی اذیت میشه&n ...

نه من وسواس اونجوری ندارم که بخوام همه جارو بسابم و اینا

بیش تر رو خودم وسواسم

شده روزی دوبار حموم برم با این که این روزا از صبح خونه ام

بنظرم هیچ کلاسی هم نداره

یه نوع بیماریه وسواس

درمانش هم تا وقتی طرف نخواد امکان نداره

من داشتم خوب میشدم تا این کرونا دوباره گند زد به همه چی

مشکل روانیه مده اخه همینجام من اینقد میبینم از صب تا شب فقد خونشونو میسابن انگار تفریح دیگه ای ندار ...

امروز توی ب پیج ک تمیز کننده میفروشه داشتم جنساشونو میدیدم 

بعد تمیز کننده چدن و گذاشته بود برا فروش نمونه تمیز کنندگیشم گذاشته بود همه نوشته بودن ووووااااای چجوری اینقد کثیفه

یا واقعا هستن زنایی ک اینقد چدنای گازشون کثیف باشه😑😑

مگه میشه آدم ۲۴ ساعت فقط بسابه خب🥴

من زن داداشم بوی کباب میاد دماغشو کج میکنه میگه وای از بوش معلومه خوب نشسته.خربزه بدم میاد چون آب از ...

زن برادر شما بد دله منم همینطورم با وسواس بشور بسابی فرق داره.

کاش مسخره نکنیم

زین‌پس مسئولیت ترکیدن تاپیکهایم را به داعش واگذار میکنم.  

مادرشوهرم خونش مثل دسته گل میمونه فرشاشو هم جمع میکنی زیرش برق میزنه دیوارا و کابینتا مثل دسته گل میمونه.با اینکه ناخوش احواله و دختراشم همه ازدواج کردن.بهش میگن وسواس داری بدش میاد میگه نظافت میکنم دور از جونم وسواس باشه

من زن داداشم بوی کباب میاد دماغشو کج میکنه میگه وای از بوش معلومه خوب نشسته.خربزه بدم میاد چون آب از ...

ایشون وسواسش مثل منه

با این تفاوت که وسایلای من چرب نیست

مگه وسواس فقط بشور و بساب و افتادن به جون وسایلاست

مسخره نکن هیچوقت کسی رو

زن برادر شما بد دله منم همینطورم با وسواس بشور بسابی فرق داره. کاش مسخره نکنیم

بددل نبست عزیزم سرخود دارو گرفته میخوره میگه من وسواسیم.

نه من وسواس اونجوری ندارم که بخوام همه جارو بسابم و اینا بیش تر رو خودم وسواسم شده روزی دوبار حموم ...

میدونستی از سردیه مغز آدم وسواس میگیره چون از فکر آدم شروع میشه دیگه چیزای گرم بخور سیاهدونه 

اگه اذیت نمیشی بنفشه کنجد بریز تو بینی ات موقع خواب سردیجات رو با مصلح بخور

مادر شوهر من که ظاهر خونشم ببینی عقت میگیره ولی ی سره میگه من وسواس دارم.به نظر من که باید به عنوان ...

😁😁

خواهر شوهر منم همینطوره 

بخدا خونش انگار بمب ترکیده 

اینقدر ادعای تمیزیش میشه ک نگو 

بعد رفته بودیم بیرون من داشتم ظرف میشستم یه کف کوچولو روی پشت سینی مونده بود میگفت ببین اینو تمیز نشده باز بشورش🥴

😁😁 خواهر شوهر منم همینطوره  بخدا خونش انگار بمب ترکیده  اینقدر ادعای تمیزیش میشه ک نگ ...

انگار هر چی کثیف تر ادعای وسواسشون بیشتر

👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊
مادرشوهرم خونش مثل دسته گل میمونه فرشاشو هم جمع میکنی زیرش برق میزنه دیوارا و کابینتا مثل دسته گل می ...

وای خونه مادرشوهر منم برققق میزنه ولی اصلا وسواسی نیست نگاه میکنی هم ادا درنمیاره بگم ای چندشم شد فلان از نظافت لذت میبره کلا و دوست همش بسابه