2777
2789
عنوان

بیاید لطفا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 42 پست
میخوام مثل تیکه بگم مثلا بگم منشی اومد؟بعد میگم ای بابا نمیذارن ب شما برسه ک

بنظرمن که عاقلانه ازش سوال بپرس.چون میگی بهش اعتماد داری اون جوری بپرسی میگه باورکردن واگه چیزی نباشه ناراحت میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا نمیدونم بگم یا ن

نگو

حساس می شه

روش باز می شه

و عادی می شه براش

نگی احترامت سرجاشه 

اصن به چشم شکاک هم بهت نگا نمی کنه

The difference between me and others's that I'm not  afraid of anything at all

ببین من یکم بی اعصابم شوهرم از این حرفا نمیزنه کلا بدش میاد ولی به شوخی هم به یکی بزنی یه تبر برمیدارم ریششو میزنم 😑

اگه نظر منو میخوای. برو بگو نزار فردا بدتر بشع بدونه که هواست به زندگی هست دور ازجونت فردا گاگول فرضت میکنه 😑

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

ای بابا شماچرا اینجوری هستین؟بابا فقط شوخی کرده مرداهمشون همینن دیگه.توام دلت دعوا میخوادا.منم چ چیزا ک تو چت شوهرم بادویتاش نمیبینم.اصن خودم خجالت میکشم.بعدش میگم بیخیال بابا ب من چ.توام الکی حساس نشو ک روت تو روی شوهرت باز بشه دیگه احترامتو نگه نمیداره

شوخی بوده ولی کشش نده...بهتربهشم نگی..چون باهات برخوردمیکنه میگه به چه حقی چت های منودوستموخوندی....یاگاردمیگره بدترمیگه شایددوستم حرفای زده که تونبایددبخونی😏یجوریی غیرتی مثلاشده...

ولی بدووون بایدجوابم پس بدی که ارزش این حرفارونداره

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|

عزیزم من اگه هرمشکل یا سوالی داشته باشم تو موقعیت مناسب حرفمو به شوهرم میزنم.اگه نپرسی تودلت میمونه و هر کاری کنه تو با چشم دیگه ای نگاه میکنی چون ذهنت یه جاهای دیگه میره و شکاک میشی بهش و خودتم خیلی اذیت میشی.اصلا هم با طعنه نگو چون شاید یه شوخی الکی باشه وهمسرت ناراحت بشه و فکر کنه تو هرروز گوشیشو چک میکنی اینجوری رابطتتون خراب میشه.بگو اون روز اتفاقی تو گوشیت همچین چیزی دیدم میدونم تو اینطوری نیستی و بهت اعماد کامل دارم ولی چون زندگیمونو دوس دارم بهت گفتم که خودت واسم حلش کنی که خیالم راحت شه

اینم بگم که همسر من به شدت بدش میاد گوشیشو چک کنم چون خودش از قبل گفته دوستام حرفای بی ادبی زیاد میزنن دوس ندارم توببینی .یا عکسای لوس بی ادبی دوستاشو یه بار دیدم تو گوشیش شاکی شد منم دیگه نگانمیکنم مگه اینکه خودش چیزیو بهم نشون بده