2777
2789
خیلی دوسش دارم خییییلی بعد تا حالا هم نداشتمش

وايي بگردم مث مني حتما بخر مهربون بخدا ميدونم هزارتا گرفتاري ادم داره ولي تا روح و روانت انرژي ندي ميبره ادم از دنيا

مباركت باش پيشاپيش منم عاشق عطر و ادكلنم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ساعت هوشمند کادو گرفتم تولدم🤪

خب پس دیگه بخر همینو که دلت میخواد

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
وايي بگردم مث مني حتما بخر مهربون بخدا ميدونم هزارتا گرفتاري ادم داره ولي تا روح و روانت انرژي ندي م ...

فدات شم. حالا میگم بنظرت هایلند اصله دیگه نه؟

دلم فقط آرامش میخواد... 
ای بابا خوهر از دیروزه سر درد دارم هزار تا هم مشکل دارم

والا فک کردم سرخوش و خجسته ای‌..تاپیکشم زدی😂

خقیقتتتتتو بگم من تو ای شرایط ای پولو نمیدم جا ادکلن..

مگه دیگه مث بچه های اون تاپیک پولدار خفن باشم که پول توجیبی بچه م حساب بشه این پوله ...اره این حالت میخرمش😑😰

والا فک کردم سرخوش و خجسته ای‌..تاپیکشم زدی😂 خقیقتتتتتو بگم من تو ای شرایط ای پولو نمیدم جا ادکلن. ...

چکار کنم خب. نه اضافه کاری وایمیسم واسه چندرغاز حالا میگم اینو بخرم دیگه هیچی نمیخرم خو🥴

دلم فقط آرامش میخواد... 
معمولی ام پولم کجا بود

منم معمولی ام ولی همین چن ماه پیش یکی خریدم از هایلند ۱و۲۵۰...البته اولین بار بود انقد ب ادکلن پول میدادم😁 تو روحیه آدم اثر میذاره. ادکلن اصل گرون شده خب

به نیت 

نخر بابا مگه چی هست

همیشه بدنت تمیز باشه و یه عطر خوشبو بزن حال شو ببر

آخه ۸۴۰ تومن اصلا نمی ارزه واسه ما که پول نداریم

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 
چکار کنم خب. نه اضافه کاری وایمیسم واسه چندرغاز حالا میگم اینو بخرم دیگه هیچی نمیخرم خو🥴

خودت کار میکنی؟؟من اگ خودم حقوق داشتم همرو برا خودم خرج میکردم کار میکنی لذتشو  ببر حداقل برو حالشو ببر

به نیت 
منم معمولی ام ولی همین چن ماه پیش یکی خریدم از هایلند ۱و۲۵۰...البته اولین بار بود انقد ب ادکلن پول م ...

اره راستش تا حالا ادکلن درست حسابی نداشتم تو این شرایط هم گرونتر میشه هر چی الان بخری سوده قبلا ۵۰۰ ۶۰۰ بود نخریدم خسیس بازی دروردم

دلم فقط آرامش میخواد... 

چقد بده نمیشه ویس داد اینجا😂

حوصله تایپ ندارم

میگم اگر پولشو داری بخر

اگر با سختی قراره جور بشه نخر

حالا ک نگاهت به منم افتاد ، واسه غمایی ک تو دلمه صلوات بفرست. برام دعا کن. تا بلکه فرجی بشه برام. ایشالله خودتم حاجت روا شی😘