2777
2789
عنوان

كيا بيرون كه ميرن ماسك نميزنن؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1608 بازدید | 158 پست

[QUOTE=] شما ۱۰۰درصد باکسی درارتباط بودی وگرنه فاصله رورعایت میکردی نیازی نبود اول صبحی نقل ونبات بپاشی [/QUOTE]

ارتباط را كه هممون ناگريز داريم! 

حتي ماسك و شيلد هم ابتلا را صفر نميكنه درصد ابتلا و ريسكش كم ميشه حالا بخث اينجاست اگر يك نفر نزنه و ناقل باشه فرد سالم تا سي درصد تونسته از خودش محافظت كنه و مسلما ادم دكتر ميره كار ضروري داره و ناقل ماسك نزنه هفتاد درصد شما مبتلايي

هر جند خر دو هم ماسك بزنيد بازم دو درصد احتمال ابتلا وجود داره يك سريها هم حساسترند و ايميني به هر دليل كم شده هموندودرصد هم كافيه براي ابتلا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=147984871]اخه ديدم كه رعايت نكردن و گرفتن رزماني كه تستشون مثبت شده هم بدون ماسك ميرن مسافركش ...

الهي كه سر خودشون بياد دوباره بدترش رو بگيرن تا يه ذره به اون شعور برسن كه همه مثل اونا خفيف نميگيرن 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
من تهرانم ازاد تست دادم تست خون و پی سی ار بعلاوه هزینه ویزیت در منزل

نه دولتی فکر کنم رفتن ولی چندجا رفتن اول اونجا خلوت بود شوهرم با یه ناقل رفت برا تیت رییسشون بود نمیدونست ولی خداروشکر منفی شد برا شوهرم برا اون مثبت البته خداروشکر اونم حالش خوب شد برگشت سرکار ولی همه خوب نمیشن خیلیها هم فوت میکنن

من که خدا شاهده هنوز که هنوزه از خونه بیرون نمیرم

یعنی کاری ندارم،کجا برم....

شاید ماهی یکی دوبار،اونم برای کار خیلی واجب....که اگر بگم حتمل و صددرصد ماسک میزنم

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
من که خدا شاهده هنوز که هنوزه از خونه بیرون نمیرم یعنی کاری ندارم،کجا برم.... شاید ماهی یکی دوبار، ...

من بخاطر بچه ام میترسم ولی دیگه نجبور سدم دیروز رفتم دکتر مادرپدرمم گفتم بیان بجه رو بگیرن

ارتباط را كه هممون ناگريز داريم!  حتي ماسك و شيلد هم ابتلا را صفر نميكنه درصد ابتلا و ريسكش كم ...

دقيقا همينطوره 

ميگم كه بخاطر سهل انگاريهاي يه عده مثل اتيشي ميمونه كه خشك و تر رو با هم ميسوزونه 

در صورتي كه دو نفر ماسك بزنن و دومتر فاصله رو رعايت كنن احتمال انتقال خيلييييييي پايين مياد

يعني چي كه همه بايد بگيريم!؟  يه عده با گرفتنش ميميرن  واستون مهم نيس واقعا!؟  حتي ...

این ویروس الان در بدن اکثر ماها هست . ولی ب شکل قوی با ضعیف . و بستگی ب بدن و اون آدم داره که سریع بخودش برسه همونحور که این ویروس می‌تونه کشنده باشه ولی ب محض ورود سریع درمان کنی از بین می‌ره .

کاربر قدیمی هستم.   
احمقن میدن به ماها بیشعورن من سه تا ماسک شیلد فقط دکتر سونو دیشب تستم مثبت شد بخاطر ی عده گاو عر ...

با این همه تمهیدات،چطور گرفتی ؟

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
نه دولتی فکر کنم رفتن ولی چندجا رفتن اول اونجا خلوت بود شوهرم با یه ناقل رفت برا تیت رییسشون بود نمی ...

شوهرت بايد دو سه هفته بيشتر رعايت ميكرد 

چون همون لحظه كه تست مثبت نميشه  

احتمالش بوده كه بخاطر ريسشون ناقل شه 

با این همه تمهیدات،چطور گرفتی ؟

نوشتم صدها بار یک نفر ناقل یا مبتلا بدون ماسک تا ۱۲۰۰ نفر رو مبتلا میکنه

به همین راحتی

مردم اصلا رعایت نمیکنن

اونی که ناقل یا مبتلاست قایم میکنه و میره بین مردم

به همین راحتی

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

هر کی بدونه بیماره و ماسک نزنه اگه کسی ازش بیماری بگیره و فوت کنه خونش گردن اون شخصه.وقتی هم طرف سالمه باید احتمال بده که ناقله و مراقب باشه کسی رو الوده نکنه البته اگه وجدان داشته باشن و بدونن عذاب وجدان چیه