2777
2789
عنوان

یه پسره

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 26 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از کجا میدونی واقعی گفته باشه؟؟! 

اخه همچین پسری دیدم برا همین حرف اونم باور کردم نمیدونم والا خاک تو سر هستم ک حرف همه رو باور کنم ولی چون دیدم این مورد و برام عجیب نبود

مخ زنی از این بهتر😁

اونم یه سایت زنونه.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
مخ زنی از این بهتر😁

اخه چون این جور مرد و از نزدیک دیدم گفتم شاید اینم درست بگه .یعنی واقعا هستن کسایی ک تو نینی سایت دنبال دوس دختر بگردن؟بمیرم برا سینگلیشون

اخه چون این جور مرد و از نزدیک دیدم گفتم شاید اینم درست بگه .یعنی واقعا هستن کسایی ک تو نینی سایت دن ...

آره بابا زیاده همشم میان خصوصی اشتهاشونم کم نیست چند تا چند تا درخواست دوستی و چت واسه یه عالمه آدم میزنن.بلکه یکیش جواب بده

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
خاک ب سرم چقد تحسین کردم پسره رو😂

😂😂😂😁

وگرنه چه دلیلی داره یه مرد تاپیک بزنه بین این همه زنو بگه عیسی مسیح مقدسه. هدفش مشخص بوده که زبل خان. 😂

میدونسته اون چیزی که اینجا زیاده بین نی نی سایتی ها و بیشترین شکایتا ازشون میشه خیانته اینم از اون ور بوم خودشو انداخته توجه ها رو جلب کنه.

میدونسته اون چیزی که اینجا زیاده بین نی نی سایتی ها و بیشترین شکایتا ازشون میشه خیانته اینم از اون و ...

نمیدونم ب هر حال نمیخام قضاوتش کنم ولی همچین مردی دیدی ب قول شاهین نجفی قاب بگیر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز