2777
2789
من دقت کردم حسادت شدید داره و چشمش شوره  من هر وقت تماس میگیره یا میاد خونم سریع اسفند دود میک ...

خدا لعنتشون کنه که باعث جنگ ودعوا میشند بازم شما شوهرت باهات شوهرم که تا ظهر من فرشته بودم الان اونا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا لعنتشون کنه که باعث جنگ ودعوا میشند بازم شما شوهرت باهات شوهرم که تا ظهر من فرشته بودم الان اونا

خودتو ناراحت نکن 

انگار نه انگار 

اونا هدفشون همینه که تو ناراحت باشی 

پس ناراحت نباش 

بسپارشون به خدا و تصمیم بگیر دیگه بهشون فکر نکنی

شوهرتم جو گیر شده و درست میشه

خوشبحالت

مادر شوهرم ۳۰ سالش بود ک شوهرش از دنیا رفت ..بچه هاشو ب زاحمت و رنج و سختی بزرگ کرد همین ک دیگه همشو سرو سامان داد افتاد پاش شکست و زمین گیر شد نگه داری ازش خیلی سخته چون مثل نوزاد مراقبت می خوام منو هم عروسام البته ۵ نفرمون دوتای دیگه میگن ب ما چه ..ازش مراقبت می کنیم هر شش ماهی خونه یکیمون و ازش پرستاری می کنیم 

خدایا نگهاتو از خودم و زندگیم نگیر🙏

[QUOTE=147964115]مادر شوهرم ۳۰ سالش بود ک شوهرش از دنیا رفت ..بچه هاشو ب زاحمت و رنج و سختی بزرگ کرد همین ک دیگه همشو ...[/QUOTE

گاهی آدم واس یه نفر که ارزششو داره حاضره هر کاری بکنه انشاا... خدا برات جبران کنه. 

ولی من آرزومه مادر شوهرم زمین گیر بشه من ببینم از بس رنجم داد تو زندگیم. 

[QUOTE=147964115]مادر شوهرم ۳۰ سالش بود ک شوهرش از دنیا رفت ..بچه هاشو ب زاحمت و رنج و سختی بزرگ کرد ...

عزیزم از من به تو نصیحت برای دشمنت هم دعای بد نکن فقط برا خودت دعا کن بگو خدایا خودت ب دادم برس 

[QUOTE=147964115]مادر شوهرم ۳۰ سالش بود ک شوهرش از دنیا رفت ..بچه هاشو ب زاحمت و رنج و سختی بزرگ کرد ...

بخدا همین مادر شوهر من کوچکترین چیزی ازمون ببینه در خفا ب شوهرامون میگه ..خداروشکر شوهرامون قدر شناسن هر چی مادرشون بگه قبول نمی کنن 

بخدا همین مادر شوهر من کوچکترین چیزی ازمون ببینه در خفا ب شوهرامون میگه ..خداروشکر شوهرامون قدر شناس ...

نمیدونم والا عزیز چی بگم شوهرم ده روز یبار میره خونش نمیدونم چی پشت سر من بهش میگه که از وقتی میاد تا دوسه روز جنگ ودعوا اونا میشند فرشته من شیطون من میشم نون خور واونا هم خون... 

نمیدونم والا عزیز چی بگم شوهرم ده روز یبار میره خونش نمیدونم چی پشت سر من بهش میگه که از وقتی میاد ت ...

مشکل پیش شوهرته ..همه مادر شوهرا پیش پسراشون حرف می زنن ..شوهرت باید طوری باشه ک حرف مردم روش تاثیر نداشته باشه ..جلوی شوهرت هیچ وقت از مادرش بد گویی نکن ک تا وقتی مادرش از تو بدگویی کرد پیشش اونم طرفداری تو رو بده