2777
2789

به نیت امام محمد باقر علیه السلام ۳۰۳ مرتبه صلوات بفرستیم ب اندازه عدد ابجد ایشون. تا

هر کسی سهم خودشو اعلام کنه

خودم ۳۵ تا میفرستم

همچنین یک حمد و یک توحید هم هر کدوممون بخونیم

بچه ها وقتمون تا آخر امروزه. 

یادتون نره لطفا. 

ممنون دوستان عزیز

التماس دعا بچه ها

محتاج دعاهاتون هستم

فراموشم نکنید لطفااا

❤❤❤ امضام ❤❤❤

❤❤❤ یاحسین# ❤❤❤

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

من ده تا

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵ تا💞

یه حمد و توحید هم میخونم💞

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

۸۹ تا شد تا الان

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

اگه تا فرد اس بقیه شو میخونم

تا آخر امروزه. یعنی حدودا ۲۳ ساعت و ۲۷ دقیقه دیگه وقتمونه

میخونم عزیزم از ۹۳ تا ۳۰۳ درسته؟ البته ۱۴ تام پست قبلی گفتم

بذارین دوباره بشمرم عزیزم