2777
2789
عنوان

تعویق کنکورهای سراسری

| مشاهده متن کامل بحث + 5728 بازدید | 540 پست
از کجا نظر بنده رو میدونید ؟ نه سه ماه تعویق نه ولی تعویق یکماه با اعمال محدودیت ها میتونه کمی اوضاع ...

حالا گفتن نتیجه اجباری کردن ماسک از نیمه مرداد نشون میده خودشو فوقش بزارن واسه اخر مرداد دیگه ! 

من ک تا خبر قطعی دیگه بهش فکر نمیکنم . هی از درس میفتم خدایی

از کجا نظر بنده رو میدونید ؟ نه سه ماه تعویق نه، ولی تعویق یکماه با اعمال محدودیت ها میتونه کمی اوضا ...

خب دیگه مسئولین بیشعورن 

باید این دو سه ماه محدودیتا رو شدید میکردن 

ک شرایط کنکور فراهم بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خانم،وزارت بهداشت خودش اعلام کرده،برید سایتشون مطالعه کنید،فکر کردین فقط با سرد شدن هوا ویروس فع ...

دقیقا درسته

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
یادتونه میگفتن فاصله گذاری هوشمند  جوک خنده دار بود الان هم اجرای پروتکل  بهداشتی یه درو ...

نهایت پروتکلشون بازکردن در و پنجره ست و یه پد الکلی

ماسکم که خودمون باید ببریم

باو بحث اینجاس ک تضمینی نیس ک چن ماه بعد وضعیت بهتر شده باشه!

خب اگر رعایت کنیم همه و فعلا هم تجمعات مثل عروسی ازمون و امتحان و کلاس و... برگزار نشه امار میاد پایین 

اوضاع که اروم تر بشه لااقل با خیال راحتتر برگزار میکنن.الان هی داره نافل ها و مبتلا ها تعدادشون زیاد میشه فوتی ها بیشتر میشن و به طبع شیوع و ابتلا هم بیشتر میشه. البته این نظر منه و نظر شما کاملا برای من قابل احترامه

شما درستونو بخونید  همیشه این مسائل باعث میشه انگیزه  کم بشه  ب نظرم خودتونو درگیر ...

چشم ولی من اگه تعویق نیفته نمیتونم بدم پلاکت خونم به شدت پایینه و سیستم ایمنیم ضعیفه همسرم اجازه نمیده برم

بله خانم،وزارت بهداشت خودش اعلام کرده،برید سایتشون مطالعه کنید،فکر کردین فقط با سرد شدن هوا ویروس فع ...

ویروس انفولانزا یه ویروس فصلی ست که با شروع فضل سرد شروع میشه

تکیف دوستان عینکی چی میشه این وسط

عینک و ماسک با هم سخته خیلی مدام عینک بخار میکنه 

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

آنفولانزا از شهریور هست واسه همین واکسن رو هم شهریور میزنن

ویروس انفولانزا یه ویروس فصلی ست که با شروع فضل سرد شروع میشه

میشه انواع ویروس آنفولانزا رو با دسته و رده و رسته و نوع بیماریزایی و زمان فعالیتش هم بگی که بدونیم چقدر در مورد شرایط سلامت دانش آموزان تو شهریور اطلاع داری؟