2777
2789
هر چقدرم باشه حقشه ، چون عزیزترین ادم زندگیش همه زندگیشو خودشو گذاشت واسه مملکت من و شما 

عزیزم معلومه تا آخر عمر مدیون شهدا و جانبازاییم باید بیشتر از این به خانواده هاشون کمک مالی کنن اما به نظرت این سهمیه درسته؟که تو دانش مملکت کسی رو دخیل کنیم که ذهنش نمیکشه اقوام شوهرم چنتا آزاده ان همشون دختراشون پزشکن یکیشونم وکیل در صورتیکه به سختی تونستن تموم کنن درسو پس این سهمیه درست نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید شما میتونی پدر سالم ب اون طرف برگردونی کسی ک پدرش با دستگاه تنفس زنده هست حقش نیس سهمیه داش ...

حقش هست سهمیه داشته باشه اما نه برای مسابقه ی علمی کنکور، حقش هست سهمیه داشته باشه که با علم خودش هر دانشگاهی که قبول شد هزینه ی تحصیل براشون مجانی باشه و حتی حقوق حمایتی بهشون داده بشه ، هزینه های درمانی براشون رایگان باشه وام های راحتتری بتونن بگیرن، در کل این روش جبران عادلانه نیست چون حق دیگری ضایع شدن تو قرآن فکر نمیکنم شرعی باشه خصوصا برای کسی که جونش رو برای رضایت خدا گذاشته!

عزیزم معلومه تا آخر عمر مدیون شهدا و جانبازاییم باید بیشتر از این به خانواده هاشون کمک مالی کنن اما ...

منم ی همکار دارم گیج خدایی هستش ولی برادرش شهیده رفته دکترا میخونه با سهمیه، ب نطرم باید ی قانونی بزارن اونایی ک مستحقن از این سهمیهه استفاده کنن ن همشون 

خدایا شکرت به خاطر تموم داده ها و نداده‌هات  

فک کنم باید بشینه کیک ساندیسشو بخوره قبولی هم میاره

شما تلاشتو بکن گلم

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
حقش هست سهمیه داشته باشه اما نه برای مسابقه ی علمی کنکور، حقش هست سهمیه داشته باشه که با علم خودش هر ...

اون دیگه ربطی ب خانواده های شهدا و جانبازان نداره 

دولت وظیفشع ب حقوق اینا برسه چه بخاد چ نخاد.

ولی در مورد اینکه نخبه داریم بهشون نمیرسن بله از نامردیه 

.گفتم هی نپرسین امضام بخونی .من خاهر گوگوشم😁😁اون رفت من اومدم ینی اون رفت با یه کاربری دیگه بیاد 😂الان آوارس واس یه خط🙄خاهرای کوچیک لطفن انقد رو مخ خاهر بزرگا راه نرین .حرفشون گوش کنین وگرنه میزنه شل پلتون میکنه😄😄😈الانم اونو زدم کنار خودم آمدم😁آخه خط مال شوهر منه