2777
2789
عنوان

لباسم قشنگه.؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 58 پست
اگ قراره جنبه نداشته باشن وبا نظر ما چیزی از چشم کسی بیفته نزاره ونظر نخاد،

فک کن یه دوست داره ازت واقعا میپرسه

چطور دلت میاد واضح بگی نه قشنگ نیست،یه کم مهربون باشیم

من نهایتا میگم حتما خیلی در نظرت قشنگ بوده که خریدی مبارکت باشه

هر راست نشاید گفت

ولی الان لباسش قشنگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کن یه دوست داره ازت واقعا میپرسه چطور دلت میاد واضح بگی نه قشنگ نیست،یه کم مهربون باشیم من نهای ...

داره نظر میخاد خودمونو گول نزنیم ،یعنی چی الکی بگیم قشنگه اگر در نظر ما قشنگ نیس

بنظرت جامعه هم همینجور برخورد میکنه با ادما؟احیانا نباید ظرفیت مون بالا بره تواین جامعه بی در وپیکر

احیانا نباید امادگی همه جور برخورد روداشت؟

شاید این کوچکترین قسمتش باشه

کاری هم به این لباس ندارم کلا میگم

باشم وباشی وباشد زیباست!
عزیزم من عقد داداشم نمیرم  چهارشنبه است هر چی به زنداداشم گفتیم عقد نگیر میگه کرونا الکیه برادر ...

خوب میکنی نمیری ..وایی اونایی ک میگن نیس همسایمون رفته بود جشن ی پسر دو ساله داره بنده خدا الان ۴روزه بستریه وشوهرم از اقاشون شنیده حالش اصلا خوب نیست وبنده خدا هنوز ۲۷سالشه وبچه اش پیش باباشه انقد خودشونو زدن آبجیهاش وداداشاش شبش من فک کردم دعوا کردن بعد فهمیدم کرونا گرفته .شوخی بردار نیست بخدا

ببین اصلا از نظرات ناراحت نشو، من یبار عکس لباس مجلسیمو گذاشتم اکثرا گفتن خوب نیست،ساده ست، فلانه...

بعد یه نفر خیلییی مسخره کرده بود لباسمو، رفتم تو تاپیکاش، دیدم عکس یه لباس در حد مهمونی کوچیک و خیلی مدل قدیمی رو گذاشته، گفته اینو بخرم برای عروسی؟

اونجا بود که فهمیدم بد سلیقه ست ،اصلا نباید ناراحت بشم

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚
مبارکه قسنگه فقط به نظر میاد باید گن بپوشی ،شکم داری؟ مطمئنم با آرایش خیلی برازنده س   ...

مرسی عزیزم من تازه سقط کردم هنوز شکمم فرم حاملگی داره ولی حتما گن میزنم

وخدایی ک بشدت کافیست😍من ب معجزه ی خدا ایمان دارم..
خوب میکنی نمیری ..وایی اونایی ک میگن نیس همسایمون رفته بود جشن ی پسر دو ساله داره بنده خدا الان ۴روز ...

نه من به داداش و زن داداشم گفتم نمیام منم یه پسر یه ساله دارم عمرا به خاطر یه ساعت جشن جون خودمونو به خطر بندازیم.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
لباست خیلی قشنگه ،تو عکس خوب نیفتاده، من اینو تو یه مغازه از نزدیک دیده بودم،خیلی قشنگ بود، مبارکت ...

اره تو عکس جالب نیفتاده

وخدایی ک بشدت کافیست😍من ب معجزه ی خدا ایمان دارم..
نه من به داداش و زن داداشم گفتم نمیام منم یه پسر یه ساله دارم عمرا به خاطر یه ساعت جشن جون خودمونو ب ...

بهتر بلا ب دور ازتون باشه اخه انقد رحمم اومد خانم خوب وخوشگل الان گوشه بیمارستان .اگر تونستین منصرفش کنین نشد که حداقل شما نرید بخدا سخته انقد خدا رحم کنه به همه ی مردم 

بهتر بلا ب دور ازتون باشه اخه انقد رحمم اومد خانم خوب وخوشگل الان گوشه بیمارستان .اگر تونستین منصرفش ...

ممنونم انشاالله زودتر این مریضی بره.نه راضی نمیشه رفت وقت آرایشگاه و آتلیه هم گرفت چیکارش کنیم گوش نمیده.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.