2777
2789
چرا لغو بشه اینهمه یکسال از کار و زندگی مون زدیم ک آخرش هم لغو بشه هرکی میترسه کنکور نده

لغونکنن نه فقط یه کاری کنن توفضای امنی کنکوربدیم من اون وسط قندم بیوفته نمی دونم چجوری بایدبادستکش وماسک یه شکلات بذارم دهنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لغونکنن نه فقط یه کاری کنن توفضای امنی کنکوربدیم من اون وسط قندم بیوفته نمی دونم چجوری بایدبادستکش و ...

با دست کشی که کثیفه بزنی بهش و.....

تازه بازرسی بدنی که داریم دیگ هیچی 

واسه قلب بی تابم دعا کن برام❤🌹
بابا امسال که همه چی مجازی خواهد بود و هیچکی هیچی یاد نمیگیرن حب نگیرن

اخه میگن اونایی که یک سال زحمت کشیدن ازتفریحشون زدن تلاششون به هدرمیره اره واقعابامجازی هیچی نمیشه یادگرفت

مخالفت وزارت بهداشت با برگزاری کنکور کارشناسی

نادری عضو کمیسیون آموزش:

::آقای نمکی یک نامه پنج بندی در این جلسه تقدیم کرد که یک پروتکل‌نامه بود و به آقای رئیسی معاون وزارت بهداشت ابلاغ شده بود.

:طی این پروتکل‌نامه، در پنج مورد پروتکل‌ها به طور شفاف ابلاغ شده است که پروتکل‌های کنکور دکتری است که باید همه مو به مو اجرا شوند.

::وزیر بهداشت برای برگزاری کنکور کارشناسی به طور کلی مخالف برگزاری است. 

اخه میگن اونایی که یک سال زحمت کشیدن ازتفریحشون زدن تلاششون به هدرمیره اره واقعابامجازی هیچی نمیشه ی ...

تلاششون به هدر بره بهتره تا تعدادی زیادی مریض بشن و بمیرن

واسه قلب بی تابم دعا کن برام❤🌹
ما اصلا نگیریم ناقل بشیم بیایم تو خانوادمون یعنی فاجعه

می دونی من ازچی می ترسم منم سومین کنکورمه هردوتامون تجربشوداریم که بعدکنکورچقدرجلوی درحوزه هاشلوغه مامان باباهاجلوی دروایسادن پیش هم من ازاون صحنه خیلی می ترسم ازاین که مامانم پیش اون همه جمعیت وایساده