ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ان شاءالله روز ظهور حجت خداوند متعال و روزی که به حاجت هام برسم
و پاک پاک با ایمان کامل در حالی که نماز و روزه ی قضا ندارم و با هیچ کس قهر نیستم و بسیار اخلاق خوبی دارم و هیچ حقی هم از انسان ها گردنم نیست از دنیا برم
گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!
من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!
من خودمو میزنم اون راه همیشه کارمه میرم چند تا اهنگ میزارم یکی هندی یکی انگلیسی یکی اسپانیایی یه چند تا هم ایرانی غر میدمو غر میدم دلخوشیم همینه دیدن فیلم واهنگ هندی گوش کردن چاره ای نیست ادم باید خودشو یه جوری سرگرم کنه
ممنون منم فرستادم برات انشالله جسم واقعیتو بدست بیاری
مرسی از لطفتتون.