2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاءالله  روز ظهور حجت خداوند متعال و روزی که به حاجت هام برسم 

و پاک پاک با ایمان کامل در حالی که نماز و روزه ی قضا ندارم و با هیچ کس قهر نیستم و بسیار اخلاق خوبی دارم و هیچ حقی هم از انسان ها گردنم نیست از دنیا برم  

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
ی بنده خدایی

اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!
دیونه نشو چرا اخه؟

فشار مشکلات زندگی یبار اقدام کردم نشد جون سالم به در بردم دفعی حساب شده خودمو میکشم تو فکرشم فقط ۱۹ سالمه کلی عم و غصه توی دلمه😞😞😞😞

میگن‌ مرگ حقه خدایا من حقمو میخام😭😭
ی بنده خدایی

برای حل مشکلاتت صلوات فرستادم.

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!

من خودمو میزنم اون راه همیشه کارمه میرم چند تا اهنگ میزارم یکی هندی یکی انگلیسی یکی اسپانیایی یه چند تا هم ایرانی غر میدمو غر میدم  دلخوشیم همینه دیدن فیلم واهنگ هندی گوش کردن چاره ای نیست ادم باید خودشو یه جوری سرگرم کنه

اگه به گذشته بر میگشتم خوب بود 
فشار مشکلات زندگی یبار اقدام کردم نشد جون سالم به در بردم دفعی حساب شده خودمو میکشم تو فکرشم فقط ۱۹ ...

فقط میتونم بگم بچه ای و اعتماد به نفس نداری کاش نزدیک بودیم میومدم گوشتو میپیجوندم🤨

Live for ourselves not for showing that to others
ممنون منم فرستادم برات انشالله جسم واقعیتو بدست بیاری

مرسی از لطفتتون.  

فشار مشکلات زندگی یبار اقدام کردم نشد جون سالم به در بردم دفعی حساب شده خودمو میکشم تو فکرشم فقط ۱۹ ...

به فکر خدت نیستی به فکر بقیه باش فک کن اونا چقدر ناراحت میشن چقدر غصه میخورن

بنظرت اونا چقدر عذاب میبینن🙂