2777
2789
آخه من تو  ۴۰۰ تومن خریدم تا عید بمونم که ۱۰۰۰ تومن شه به نظر شما عاقلانه است؟؟؟ خودم دلم باهاش ...

اگه ضرر نیستی بفروش تو کف دوباره بخر... ولی میترسم دیگ گیرتون نیاد

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

منم دو هفته ای میشه وارد بورس شدم.همه سهم هام منفی خوردن و حسابی تو ضررم.ولی از اونجا که به پولم نیاز ندارم و صبورم کاری بهشون ندارم.فاراک تازه از امروز سبز شده

پسرم زندگیمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دو هفته ای میشه وارد بورس شدم.همه سهم هام منفی خوردن و حسابی تو ضررم.ولی از اونجا که به پولم نیا ...

فاراک که عالیه... نگه دار... ما هم تازه وارد ک بودیم به منفی خوردیم... ولی الان تو سودیم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

وبملت عالیه ،الان مجمع هست امروز و فردا باز میشه.۴۵۰ درصد قیمت آوردن پایین.عالیه برای خرید

برکت هم خیلی عالیه.ثاختح عالیه چون حق تقدمه دامنه نوسانش ۱۰ درصده روزی ۱۰ درصد داره سود میده

وخارزم و وپارس اصلاحش تموم شده امروز و فرداست که ۵ درصد و بچسبونه بره صف خرید.مثل ونوین.ونوین و دیگه نمیشه خرید

نگه دار سهم خوبیه منفی تو بورس طبیعیه 

شما مطمئنید صبا  خوبه 

اولین خرید ماست تو بورس

یکی گفته دوتومن بخر بنظر شما عاقلانست برای میان مدت

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
همه سهما اصلاح دارن یه چیز کاملا طبیعی هست

درسته اصلاح طبیعیه ولی من پولمو کوتاه مدت گداشتم تو بورس لازمش دارم میترسم شستا خیلی اصلاح کنه خدای نکرده به جای سود ضرر بدم برای همون پرسیدم

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
سلام دوست جونم خبر نداری دارا دوم کی میاد و چنده؟میگن اونایی که دارایکم رو با تخفیف خریدن دیگه داراد ...

سلام عزیزم تاریخ دقیقشو والا نمیدونم.. چون من خودم نخریدمش اطلاعی راجعش ندارم... سهمات در چه وضعن گلم؟

سلام دوست جونم خبر نداری دارا دوم کی میاد و چنده؟میگن اونایی که دارایکم رو با تخفیف خریدن دیگه داراد ...

دارا دوم ۵ تومنه،هر کس دارا یکم رو ۲ ت خریده باشه میتونه ۳ ت دارا دوم بخره

وتجارت هر کی بفروشه پشیمون میشه فقط باید خرید 

منم همینو میگم... یکی از بهتریناست... وبصادر و وتجارت عالین