2777
2789
عنوان

درک نشدن.

649 بازدید | 10 پست

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام یه سوال داشتم ازتون ولی اگه بدتون نمیاد تو پی وی ازتون بپرسم 

بپرسین سوالتونو اگه خیلی شخصیه درخواست دوستی بدین یا من بدم؟

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!
منم تو بعضی موارد درک نمیشم ولی برام مهم نیس نمیتونم از اون آدما انتظار درک شدن داشته باشم

ولی اینکه هیچوقت درک نشی خیلی سخته.مسئله اینکه درک نمیکنن که هیچ سنگم جلوی پای ادم میندازن .

منم تو بعضی موارد درک نمیشم ولی برام مهم نیس نمیتونم از اون آدما انتظار درک شدن داشته باشم

ولی پدرومادر باید بچه شونو درک کنن .متاسفانه اوناهم درکم نکردن.

ولی پدرومادر باید بچه شونو درک کنن .متاسفانه اوناهم درکم نکردن.

آری باید درک کنن

من ک اصن نمیدونم پدر مادرم درکم میکنن یا ن چون اصن باهاشون حرفی نمیزنم یا از احساساتم چیزی نمیگم ک بخوان درک کنن

ب نظرم کسایی ک بخوان ی بچه رو درکش نکنن و با خیلی کارای دیگه به احساساتش آسیب بزنن بهتره اصن بچه دار نشن و نازا باشن

-
آری باید درک کنن من ک اصن نمیدونم پدر مادرم درکم میکنن یا ن چون اصن باهاشون حرفی نمیزنم یا از احساس ...

اره دیگه بدون اینکه بچه خودش بخواد وارد این دنیامیکننش باعث میشن سختی بکشه بعد اگه تفاوت داشت یا از نظرخودشون عیبی داشت طردش میکنن یا اذیتش میکنن طلبکارم میشن .کسی که بچه میاره باید انتظاراینو داشته بچه شو هرجوری که هست دوست داشته باشه چه دختر چه پسر چه ترنس چه فلج چه کور چه زیبا چه زشت چه بهترین چه ....هرجوری باشه باید قبول کنن چون بخواست اونا وارددنیا شده.

اره دیگه بدون اینکه بچه خودش بخواد وارد این دنیامیکننش باعث میشن سختی بکشه بعد اگه تفاوت داشت یا از ...

موافقم

اصن اگه بخوان بخاطر تفاوت به بچشون گیر بدن بچشون باید بگه وقتی میخواستی بچه دار بشی باید فکر اینجاهاشم میکردی

اصن شاید بعضی ها خیلیم بچه دوست نداشته باشن ولی برای این ک دهن دیگرانو ببندن نگن نازائن و اینا بچه دار میشن ب این فک نمیکنن ک شاید اون بچهه اصن نمیخواست تو این دنیا زندگی کنه ک من بزور اوردمش انتظار دارم هر چی ک من میخوام باشه و اینا...

اصن حرف زدن دربارش آزارم میده😐

-