2777
2789
شماگفتاردرمانی بردینش ازاولم چشماش گنگ بود 

بله بردیم گفتار درمانی برای کسیه که نمیتونه کلمات و حروف رو ادا کنه  نه اینکه نمیخواد حرف بزنه یا اصلا درکی برای حرف زدن نداره   

از اولش هم نگاه گنگی داشت  و ارتباط چشمی نداشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم

دختر من از چهارماهگی بی قراری داشت گریه های عجیب همراه با جیغ بی دلیل که آروم نمشد.

تو سه ماهگی آوا کفت.۷ماهگی جمله کوتاه.ارتباط چشمیش عالی بود.تو چشم غریبه ها نگاه میکرد لبخند میزد.من فقط با بی قراری هاش مشکل داشتم.

هر چی بزرگتر شد بی قراری هاش بیشتر شد حتی خود زنی داشت.شبا نهایت ۴ساعت میخوابید و مدام گریه و جیغ.بردمش روانشناس تو ۲سالگی گفت ببر مغز و اعصاب گفتن تاخیر تکلم سادس ولی تو ۲سالگی این علائم رو داشت

ببش فعالی

نقص توجه و تمرکز

دور خودش میچرخید

اختلال بلع....هنوز غذاز میکس میخورد

بهم ریختگی حواس

پرخاشگری.خودزنی

گریه و خنده بی جا

بی صبری

دکتر ریسپریدون داد کمی تعدیل شد علائم

تا ۳سالگی که یهو همه چیز عقب گرد داشت.

.عقب گرد تکلم

عقب گرد ادراکی

عقب گرد توجه و تمرکز

تشدید پرخاشگری

تشدید اختلال خواب و خوراک

الان تقریبا تمام علائم اوتیسم داره

عدم ارتباط چشمی

اکو

نقص تکلم

اختلال خواب و خوراک

بیش فعالی

بهم ریختگی حسی

وسواس و اعمال تکراری

دستورپذیری ضعیف

بی صبری

حساسیت به تغییر

و....

فقط بازی نمادین داره و 

به چرخ یا ماشین لباس شویی خیره نمیشه و 

با اسباب بازی هاش درست بازی میکنه.....اینا علائمی هست که تو اوتیسم هست ولی تو دختر من نبوده.

الان میگن بنا بر عقب گرد چشگیری که داشته احتمالا خفیف نیست.متوسط یا شدیدش رو فعلا تشخیص ندادن

عزیزم دختر من از چهارماهگی بی قراری داشت گریه های عجیب همراه با جیغ بی دلیل که آروم نمشد. تو سه ما ...

عزیزم انشالله دخترنازت خوب میشه توکل کن بخدا.براش ایه الکرسی خوندم توهم خواهرزاده منودعاکن 

دخترم معجزه ی زندگیمه    

سلام من الان این تاپیک دیدم عزیزم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
سلام من الان این تاپیک دیدم عزیزم

سلام عزیزم.یه سوال داشتم اینکه بچه ی که توطیف اتیسم باشه امکانش هس بعدازطیف خارج شه.خواهرزادم تنهامشکلش اینه صداش میزنیم توجه نمیکنه

دخترم معجزه ی زندگیمه    
سلام عزیزم.یه سوال داشتم اینکه بچه ی که توطیف اتیسم باشه امکانش هس بعدازطیف خارج شه.خواهرزادم تنهامش ...

سلامدر کل اگه خیلی خفیف باشه ممکنه مشکل زیادی در اینده نداشته باشه ولی خب به هر حال یک سری تفاوت ها دارند حتی طیف خفیف شون نمیشه کامل گفت طرف از طیف خارج میشه چون اتیسم مثل رنگ چشمه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
سلام عزیزم ، پسر شما اتیسم هست ؟ چند سالشه ؟ علائمش چی بود ؟

بله عزیزم دکتر محولاتی  گفت  خفیفه 

کاردرمانی وسریع شروع کردم وسخت باهاش کارکردم 

الان خداروشکر حرف میزنه ومیتونه جمله بگه 

بیشتر کاردرمانهاشم میگن تاخیریه وبه همسناش میرسه 

بله عزیزم دکتر محولاتی  گفت  خفیفه  کاردرمانی وسریع شروع کردم وسخت باهاش کارکردم&nbs ...

خدا رو شکر عزیزم ، خوشحالم براتون ، انشاءالله که همه چیز زودتر رو به راه میشه ، از کی متوجه علائمش شدین ؟ و چه علائمی داشت 

خدایا مواظب پسرم باش