2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانم‌ها 

تبریک می گم مامان شدنتون رو

امیدوارم این تاپیک‌ فعال بمونه

من مامان خرداد می شم ایشالا

تاریخ تقریبی زایمان دقیقا با تاریخ تولدم یکیه

اولین روز آخرین قاعدگی ۹ شهریور بود

۷ سال اقدام

با سابقه بارداری مول منجر به کوریوکارسینوم#  

الحمدلله الان شرایطم نرماله

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیام کنید؛اینستا: anjir_handmade@

سلام خانم‌ها  تبریک می گم مامان شدنتون رو امیدوارم این تاپیک‌ فعال بمونه من مامان خرداد می ش ...

سلام گلم تبریک میگم منم تقریبا با شما هستم ۱۱ شهریپر اخرین پریودم بود من لک قهوه ای دیدم از دیروز ک با ترشح میاد فقطم ب دستمال میاد نه لباس زیرم چیکار کنم ب نظرتون؟؟؟

سلام گلم تبریک میگم منم تقریبا با شما هستم ۱۱ شهریپر اخرین پریودم بود من لک قهوه ای دیدم از دیروز ک ...

تبریک میگم عزیزم

منم روز دوشنبه لکه دیدم

اصصصلا معطل نکردم رفتم سریع آزمایشگاه یه تیتر بتا دادم ۱۵۰۰۰ بود

نگران شدم چون یک‌کم بالا بود

بلافاصله رفتم اورژانس بیمارستانی که دکترم اونجا کار میکنه

سونوی واژینال کرد

گفت همه چی نرماله

قلبش هم تشکیل شده

شما هم سریع برو بیمارستان

خیلی میتونه خطرناک باشه برای نی نی

اگه برای مدتی نبودم ؛اینجا هم میتونید پیام کنید؛اینستا: anjir_handmade@

تبریک میگم عزیزم منم روز دوشنبه لکه دیدم اصصصلا معطل نکردم رفتم سریع آزمایشگاه یه تیتر بتا دادم ۱۵ ...

الان تو این تعطیلات کجا برم‌اخه امروز هرجا دکتر گشتم پیدا نکردم الان‌اومدم خونه مامانم دراز کشیدم فقط واس دستشویی بلند میشم تا یکشنبه ک باز بشه 

میترسم

الان تو این تعطیلات کجا برم‌اخه امروز هرجا دکتر گشتم پیدا نکردم الان‌اومدم خونه مامانم دراز کشیدم فق ...

نگران نباش. نگرانی از لکه بینی بد تره.

خواهر من سر بارداری اول، تقریباً زمان های پری لکه بینی داشت. چون تازه ازدواج کرده بود و کم سن بود فکر میکرد بخاطر ازدواج بصورت لکه بینی پریود میشه. هیچ کاری نکرد. تازه ماه ۳ فهمید حامله است.

شما که خدا رو شکر خبر داری بارداری و رعایت میکنی. همون خونه مامانت استراحت کن. این چند روز رو فقط بگو بخند و سرگرم باش. بعد تعطیلات برو دکتر.

فقط استرس رو بذار کنار که برای نی نی خوب نیست.

سلام مامانی 1400 امیدوارم نی نی همه صحیح و سالم باشه. من دو روز پیش رفتم دکتر برام سونو کرد ب حساب پریودی 6 هفته و 3 روز بودم. اما دکتر گفت 4 هفته و سه روز هستی دوهفته دیگه بیا. چرا دوهفته اختلاف بود؟ نکنه رشد نکرده؟؟ توراخدا برام دعا کنید