2777
2789
عنوان

نحوه خرید سهام عرضه اولیه در کارگزاری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2461 بازدید | 235 پست

منو لایک کن استارتر با من گمت کرده بودما 😁

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام من عرضه اولیه خریدم حالا بخوام سودشو بردارم از کجا باید برداشت کنم ؟؟

و اینکه اگه بخوام  کلا عرضه اولیه را بفروشم از کجا باید بفروشمش؟؟ممنون 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
سلام من عرضه اولیه خریدم حالا بخوام سودشو بردارم از کجا باید برداشت کنم ؟؟ و اینکه اگه بخوام   ...

سلام

از طریق نرم افزار خرید و فروش کارگزاری،رو اسم سهمتون بزنید گزینه خرید و فروش فعال میشه و میتونید بفروشید 

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏

سلام.برا من قبلا پیام اومده لاگین بشین و اتومات عرضه اولیه میخره. الان فقط حسابمو شارژ کنم اگه عرضه اولیه ارائه بشه اتومات خودش برام میخره؟؟

بعد یه جای دیگه گفتین باید تعداد و سهم رو خودتون مشخص کنید این برا چیه اگه قراره خودش اتومات بخره؟

یدونه صلوات برا ازدواجم بفرستین "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
سلام.برا من قبلا پیام اومده لاگین بشین و اتومات عرضه اولیه میخره. الان فقط حسابمو شارژ کنم اگه عرضه ...

سلام کدوم کارگزاری؟

تیک خرید خودکار فعال باشه و مبلغ تو حساب خودش میخره ونیاز به کاردیگه ای نیست

تیک خرید خودکار منظورتون  همون توافقنامه " سفارش عرضه اولیه" هست ک باید تاییدش کنیم یا غیر اونه؟

یدونه صلوات برا ازدواجم بفرستین "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
تیک خرید خودکار منظورتون  همون توافقنامه " سفارش عرضه اولیه" هست ک باید تاییدش کنیم یا غیر اونه ...

بله همونه

سلام برای کارگذاری مهرافرین باید چه برنامه ای رو نصب کنیم ؟ واسم کد اومده

نام کاربری و رمز عبور اومده؟

رایان همراه

ولی اول باید به اون آدرس که پیامک شده تشریف ببرید رمزتون رو عوض کنید و بعد میتونید وارد اپلیکیشن بشید 

نام کاربری و رمز عبور اومده؟ رایان همراه ولی اول باید به اون آدرس که پیامک شده تشریف ببرید رمزتون ...

بله رمزو عوض کردم . اپش یه جوریه . نتونستم فعلا باهاش ارتباط بگیرم .

اول کار باید واریز وجه رو بزنم درسته ؟ 

تا اون قسمت عرضه اولیه ها واسم بیاد .

چون الان خالیه

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...