2777
2789
عنوان

بخت

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 38 پست
من شنیدم چله سوره حشر که بین بین نماز مغرب و عشا خونده بشه خیلی خوبه ان شالله یه بخت خوب که کنارش ع ...

فدات شم انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
خواهش میکنم گلم.. سوره ی طه روهم به مدت چهل رو بخونی خیلی تاثیرداره

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حیف شد تو سیزده بدر واسه هر کی گره بستم عروس میشه واسه بارداری هم میبندم باردار میشن اگه اسمتو میدونستم برات میبستم ردخور نداره حتی پسرای فامیل هم بستم یه همسایه داشتیم پسره ۴۶سالش شد عروسی نکرد هرجا میرفت نمیشد واسش بستم یه ماه بعدش عقد کرد 

دلتنگم ......دلتنگ همه ی آنچه میتوانست باشد وحالا نیست ..... بهترین لذت من انجام دادن کاریست که دیگران میگویند نمیتوان انجام داد......
الهی بحق حدیث کسا بختت باز شه❤

هنوزی گلم ان شالله هردو عروس میشیم😉😁

فدات شم

فدات بشم قربونت ۲۲ سال

خب خوبه هنوزفرصت زیادداری،بیشترتواجتماع باش باوقارومهربون رفتارکن،اجتماعی باش،به اندامت وچهره ات برس،لباس مرتب وشیک بپوش،ان شاالله یکی عاشقت میشه وتاآخرشهریورخبرازدواجت روبهمون میدی❤️😍

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
حیف شد تو سیزده بدر واسه هر کی گره بستم عروس میشه واسه بارداری هم میبندم باردار میشن اگه اسمتو میدون ...

ای وای کاش زودتر باهاتون آشنا میشدم خب میشه همینجوری واسم دعا کنی الان اسمم طاهره از خدا هر چی میخوای بهت بده 

خب خوبه هنوزفرصت زیادداری،بیشترتواجتماع باش باوقارومهربون رفتارکن،اجتماعی باش،به اندامت وچهره ات برس ...

فدات شم گلم انشالله یه مشکل دارم خیلی بی بی فیسم مث بچه ۱۲ سالم الان😔

ای وای کاش زودتر باهاتون آشنا میشدم خب میشه همینجوری واسم دعا کنی الان اسمم طاهره از خدا هر چی میخوا ...

چشم برات ختم میگیریم عزیزم 

دلتنگم ......دلتنگ همه ی آنچه میتوانست باشد وحالا نیست ..... بهترین لذت من انجام دادن کاریست که دیگران میگویند نمیتوان انجام داد......
چشم برات ختم میگیریم عزیزم 

فدات شم انشالله خوشبخت شی عزیزم تو زندگیت 

فدات شم گلم انشالله یه مشکل دارم خیلی بی بی فیسم مث بچه ۱۲ سالم الان😔

بروباشگاه به تغذیت برس تاصورتت پربشه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
بروباشگاه به تغذیت برس تاصورتت پربشه

مرسی فدات شم چششمم

میشه برای منم دعا کنی😢❤

باشه گلم تو رو هم دعا میکنم انشالله به خواسته دلت برسی 😍