2777
2789
عنوان

درد در نزدیکی

| مشاهده متن کامل بحث + 9164 بازدید | 125 پست
من از محرمیت و عقدم یک سال میگذره و خب رابطه کامل نداشتیم، قرار بود هفته آینده عروسیمون باشه ولی به ...

ن نترس منم همين فكرو داشتم ..خودتو از نظر ذهني آماد كن ..درست ميشه..بعد يك دكتر زنان برو تا بهت بگه بكارتت به چه صورت بعد بر اساس بكارتت راهنماييت ميكنه چيكار كني كه اديت نشي

خب معلومه که اون یذزه بکارتو نمیزنه دختر...

واقعا؟ پس هیچی دیگه عملا هیچ کاری نکردیم فقط الکی درد کشیدم

ببخشید قیمه هارم ریختم تو ماستا الان غسل بهم واجبه؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهش بگو آروم این کارو انجام بده به حالت معذرت میخوام عقب جلوی یک سانت یک سانتی یهو فشار نده. نوع پرد ...

آخه همون یه ذره ذره هم هیچ اتفاقی نمیفته، من احساس میکنم اصلا هیچیش نمیشه

واقعا؟ پس هیچی دیگه عملا هیچ کاری نکردیم فقط الکی درد کشیدم ببخشید قیمه هارم ریختم تو ماستا الان غس ...

بله اگه تا اونجایی که گفتید باشه بهتون واجب میشه

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
اره ولی ازدواج میکنی که شوهرت بهت عشق بورزه و تشکیل زتدگی بدید ن اینکه همش درگیر ر ا ب ط ه باشید

خب تشکیل زندگی دادن از همینجا شروع میشه دیگه 

بچه دار شدن قسمت مهم تشکیل زندگی و تشکیل خانواده س 

بعدم شوهرت زن میگیره که بهت عشق بورزه عشق خشک و خالی که به دوست دخترش هم میتونه بورزه 

نون خور اضافی میخاد؟ 

خب تشکیل زندگی دادن از همینجا شروع میشه دیگه  بچه دار شدن قسمت مهم تشکیل زندگی و تشکیل خانواده ...

اره ولی بدون بچه دار شدن نمیشه تشکیل خانواده داد؟

عشق ورزیدن مگه فقط ر ا ب ط ه‌ست؟

دیدی..همه ازدواج رو توی ر ا ب ط ه میبینی،بدون ر ا ب ط ه داشتن هم میشه عشق ورزید

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
چون رابطه جنسی بخشی از زندگی مشترکه نباشه کم کم سرد میشن زن و شوهر 

واقعا؟؟

اخه چطوری میتونن ر ا ب ط ه‌رو تحمل کنن؟

حالشون بهم نمیخوره؟

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..