2777
2789
عنوان

درد در نزدیکی

| مشاهده متن کامل بحث + 9164 بازدید | 125 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم، آخه چطوری ترس رو از بین ببرم خیلی سعی میکنم انقباض نداشته باشم ولی نمیشه دست خودم نیست&nbs ...

دکتر باید بری عزیزم 

تاپیکم قفل کن اینجا جواب نمیگیری 

کاربرای مرد هم تو تاپیکت اومدن

کاربر نسبتا محترم آقای  @مرددوراندیده   حالا که اومدی اینجا و آنلاین هستی نظرتو بگو&nbs ...

😂😂😂😂

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           
رطوبتم کم نیست اصلا و باز هم درد دارم

بهش بگو آروم این کارو انجام بده به حالت معذرت میخوام عقب جلوی یک سانت یک سانتی یهو فشار نده. نوع پرده اتم برو ببین شاید از اوناست که با جراحی باز میشه

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
میدونستم اگه متأهل بودی اینجوری نمیگفتی بذار ازدواج کنی بعد متوجه میشی

خب اخه ادم هیچوقت بدون ر ا بط ه نمرده و نمیمیره،اجبار که نیس..من درک نمیکنم،چرا ازدواج که میکنی باید ر ا بط ه داصته باشی؟مگه ازدواج فقط ر ا بط ه‌ست؟

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
خب اون موقعی که به قصد بکارت رابطه داشتین خونریزی نداشتی مگه؟  نوع بکارتت میدونی چیه؟

نه اصلا خونریزی نداشتم، میگم کامل وارد نمیشه فک میکنم بکارت کامل از بین نرفته

به احتمال زیاد حلقوی ارتجاعی، حدس خودمه دکتر نرفتم تا حالا

نه اصلا خونریزی نداشتم، میگم کامل وارد نمیشه فک میکنم بکارت کامل از بین نرفته به احتمال زیاد حلقوی ...

خب باید دکتر بری حتما 

هم نوع بکارتت بدونی هم مشکلت رو بگی 

شایدم مشکلت قابل درمان و راحت باشه 

اینجوری فقط خودتونو اذیت میکنین که