2777
2789
امشب قران بذاربالاسرت بخواب اگراروم شدی لایکم کن  

منم شبا خیلی میترسم خوابشون رو چند بار دیدم ..دوستان هم اتاقی همشون ازم می‌ ترسیدن از بس تو خواب جیغ میزدم یا حرف میزدم می گفتن صدات عوض میشه می گفتن تو خواب گاهی راه می رم و بیشترمامانمو صدا میزدم ...تو خونه هم ک میومدم همین بود تو بغل مامانم چندین ساله میخابم😳خجالت میکشم گناه هم هست 😳بچه ک بودم شبا اذیت میشدم 😳

دیشب مثلا کلی آیت الکرسی خوندم و چهار قل ترسم کمتر شد و راحتتر خوابیدم اما طرف صبح باز خواب میدیم یه سایه ای همش میخاد بیاد تو خونمون و بیرون قدم میزنه😴

توی دلمون شک هس خیلی حس مزخرفیه الانم هردومون از هم دوریم حاضریم میلیون ها خرج کنیم ولی خیالمون را ...

ببین گلم شما فقط انرژی منفی جذب کردی خیلی از این دعا نویس کارشون رو بلد نیستم و صرفا یک کتابی دارن و چیزی میگن و می‌نویسن .اعتنا نکن خودتو شوهرت نمازتان رو بخوانید جای اینکه با .ارامشتون هم بیشتر میشه .عادت کنی به اینکارها دیگ سخته جدا شدن ازش .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حالم بد میشد یهو و میترسیدم همش صدا میشنیدم تا چشامو میبستم تصویرشونو میدیدم رفتم پیش ینفر گفت برات دعا گرفتن بعد گفت پریودیات خیلی درد داری واینا گفتم اره خیلیی گفت دعا گرفتن ک بچه دار نشی دردت هم برا همینه ولی شوهرم خیلی بهش اعتقاد نداره به اینچیزا ولی راستش من خیلی میترسم ک حرفش درست باشه نمیدونمم چیکار کنم منو شوهرم خیلی باهم خوبیم وقتی دوریم نمیدونم چرا تا میایم پیش هم الکی دعوامون میشه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  
نمیدونم یه کتابه حدود سه نسل توخانوادمونه الان رسیده به من 

ینی دعا مینویسین

بزرگترین ارزوم اینه که همه عزیزام به ارزوهاشون برسن و من بتونم با خیال راحت برای خودم حتی یک ساعت زندگی کنم .
من بعد اینکه اون حرفارو بهم گف داغون شدم الان ۳روزه انگار مردم و توبه کردم ک سراغ این کار نرام میتر ...

وای مگه چی گفت منم وقتی اون دعامویسه گفت برا نازاییت دعا گرفتن خیلی گریه کردم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡