بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من از زندگیم خیلی راضی بودم و شوهرم واقعا عاشقمه و ب حرفم گوش میده..همش ی ترسی تو جونم بود اولش کتاب باز کردن برام..گفتن ک ستاره شوهرت ب ستاره تو خیلی نزدیک یا خیلی دور نیست و ۳تا ستاره نزدیک از اون برات وجود داره و امکان داره شوهرت عمرش کوتاه باشه یا ب هرنحوی از هم جداشید و تو توی ۱.۵سال با یکی از اون ستاره اا ازدواج کنی ینی حالم داغونه..ب شوهرم گفتم.گف ک خرافاته میخاد پول بگیره ازت..ولی دیروز خودش اصرار کرد و اون حرفت مث خوره افتاده ب جونم و هرچقدر هزیتش میشه بدیم و این مشکل رو حل کنیم ..الان دعا نمینویسه برام فقط دستور انرژی میده ببینم چی میشه
برام دعا کنید 😔
هر کی هم گیگه خرافاته نمیدونم چی.منم این عقیده رو داشتم ولی الان هم من هم شوهرم حاضریم کلی هزینه کنیم تا شکی تو دلمون نمونه
من شبا خیلی خوابای بد وآشفته میبینم همشم باجیغ و داد از خواب میپرم پیش روانشناسم رفتم ولی فایده ای ن ...
اسی من یه مدت اینجور شده بودم تقریبا ۴ سال پیش بعد یکی بهم گفت هر شب قبل خواب وضو بگیر آیت الکرسی بخون و ۱۰۰ تا استغفرالله بعد بخواب خوب شدم فقط یه مدت کوتاهم انجام دادم
میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد
شما از کجا گرفتی واقعا جواب داد؟چیزی ک میخواستی شد؟
من همون لحظه که انجام دادم حس میکردم یه قفل از سینه م باز شده شوهرم از در اومد تو بغلم کرد گفت من چرا اینطوری شدم؟به چشمم چه زیبا میای اونم بعد یه سال کشمکشهای بیخود من از یه سیدی تو شهر خودم گرفتم شما اهل کجایی؟