2777
2789
عنوان

شوهر پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 51 پست
ای خاک... مگه چیکار میکنی عزیزم؟ 

تو پذیرایی جلو تلویزیون میخوابیم من میرم اتاق میخوابم اصلا مهم نیست براش 

خداجون خودت کمکم کن😣 من از امید تو ناامید نمیشم 😢آدم داغون از اول داغون نبوده😏داغونش کردن 😭آدم آرومم همینطور 😓آدم عصبی ام همینطور 😤ولی آدم بیشعور 😷از اول بیشعور بوده 🤗😒🤐ما که بهشت برو نیستیم لاقل بیاید گناهامون هماهنگ کنیم جهنم بیافتیم تو یه محل ☺😑😐به بعضی ها انقدر بها میدی که یه روز خودت دیگه نمیتونی بخریش     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گنده تر از دهنش حرف میزنه همش ایراد میگیره حرصم درمیاره همش تو اینکارو کردی تو اونکارو کردی 

توهم ایراد بگیر ازش تابفهمه

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
شوهر پرو حالش گرفته نمیشه،بازم حالت و میگیره

تاکی میخواد عذابم بده 😢

خداجون خودت کمکم کن😣 من از امید تو ناامید نمیشم 😢آدم داغون از اول داغون نبوده😏داغونش کردن 😭آدم آرومم همینطور 😓آدم عصبی ام همینطور 😤ولی آدم بیشعور 😷از اول بیشعور بوده 🤗😒🤐ما که بهشت برو نیستیم لاقل بیاید گناهامون هماهنگ کنیم جهنم بیافتیم تو یه محل ☺😑😐به بعضی ها انقدر بها میدی که یه روز خودت دیگه نمیتونی بخریش     
توهم ایراد بگیر ازش تابفهمه

انقدر پرو که میگه تو باعث شدی 

هرکار کرد تو با شدت بیشتر همون کار رو بکن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
چطوری اصلاحش میکنی😐

خیلی بهش لطف میکردم مریض بود پرستاری کردم و کلا مثه ی خدمتکار بودم واسش حالا ک دستم  ب شدت بریده و بخیه خورده اصن محلم نمیده فک میکنه کی هست مثه پادشاها رفتار میکنه واسه من منم دوروزه دیگه هیچ کدوم ازاین کارارو نمیکنم خودمم واسش میگیرم همشم ازش ایراد میگیرم دیشبم نصف شب منو بیدار کرده ک کلیه م دردمیکنه پاشو مسکن بیار منم جیغ زدم گفتم بمیر از درد کلیه دفه آخرت باشه ک منو بیدارمیکنی بعدشم خوابیدم😎😁

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎