این تاپیکو واسه اونایی زدم ک نگرانم بودن تگشون میکنم و ازشون حلالیت میطلبم اگر بخاطرم استرس کشیدن و عصه خوردن من اصلا قصد ناراحت کردن و جلب توجه نداشتم حتی نمیخاستم قرص بخورم اومدم اینجا ی کم درد دل کنم ک ی عده ک اسمشونو انسان نمیزارم گفتن تو عقده ایی هستی و دنبال جلب توجه ایی و جرعتشو نداری و ... منم لج کردم و قرص خوردم ولی چند تا از بچه ها ترسوندنم و مجبور شدم عق بزنم دیروزم دکتر اومد خوتمون و چند تا سرم و امپول زدم ولی نگفتم قرص خوردم !! البته زود همشونو بالا اوزدم ولی هنوزم خوب نشدم . تگشون میکنم و بازم میگم ازتون معذرت میخام . اون کاراگاهای سایت لطفا اینجا چیزی نگن ک نفرینشون میکتم و باید تاوان بدن
نازی اینجا فضای مجازیه فقط باور کن..همه این آدما میتونن قضاوت کنن اما درست قضاوت کردن و کسی بلد نیس یا انگشت شمارن...هیچ وقت این کاری که کردی و دیگه تکرار نکن.فقط بخودت اسیب میرسونی.هر ادمی یه مشکلاتی داره.میدونم حق داری بعضیا واقعا ناعادلانه میگن چون اونا نکشیدن و جای تو نیستن.نفرین نکن هیچ وقت کسی و فقط بگو خدایا میسپرم به خودت باور کن اروم میشی اینجوری.اگه خواستی بهم خصوصی پیام بده باهات حرف بزنم
بهترین مرد اونیه که احساس رو در تو بوجود بیاره که لازم نیست همیشه هم زیبا باشی میتونی خسته و ژولیده هم باشی اما اون در هر صورت زیبا ببینتت ❤
تو نرمال نیستی حتما باید بری پیش یه روانپزشک بستری بشی..و بازم میگم که دنبال جلوه توجه ای چون کسی که ...
اگه اون کمبود محبت داره تو ی ادم فوق العاده بی رحمی هستی ،خیلی وقتا مجازی میشه اخرین راه واسه درد و دل ادم بدون اینکه شناسایی بشه میتونه ادم حرف بزنه پس جار زدن نیست و ی چیز دیگم اینکه تا نمی دوتی کسی تو چه شرایط روحیه بهش تهمت نزن چون دل شکوندن حتی تو مجازی ک خیلیا جدی نمیگیرن هم تاوان داره،با ارزوی بهترین ها برات عزیزم❤
من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!
من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!