2777
2789
عنوان

نازی ام ک آبرومو توی سایت بردین !!

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نازی اینجا فضای مجازیه فقط باور کن..همه این آدما میتونن قضاوت کنن اما درست قضاوت کردن و کسی بلد نیس یا انگشت شمارن...هیچ وقت این کاری که کردی و دیگه تکرار نکن.فقط بخودت اسیب میرسونی.هر ادمی یه مشکلاتی داره.میدونم حق داری بعضیا واقعا ناعادلانه میگن چون اونا نکشیدن و جای تو نیستن.نفرین نکن هیچ وقت کسی و فقط بگو خدایا میسپرم به خودت باور کن اروم میشی اینجوری.اگه خواستی بهم خصوصی پیام بده باهات حرف بزنم

بهترین مرد اونیه که احساس رو در تو بوجود بیاره که لازم نیست همیشه هم زیبا باشی میتونی خسته و ژولیده هم باشی اما اون در هر صورت زیبا ببینتت ❤
چ جالب به ی عده حیوون ک میان قاضی میشنو عالم و آدمو قضاوت میکنن حق میده خودت یروز گرفتار قضاوت همون ...

در ضمن با شناختی که از خودم دارم هیچ وقت دست به کارای احمقانه نمیزنم که مورد قضاوت قرار بگیرم 

تو نرمال نیستی حتما باید بری پیش یه روانپزشک بستری بشی..و بازم میگم که دنبال جلوه توجه ای چون کسی که ...

اگه اون کمبود محبت داره تو ی ادم فوق العاده بی رحمی هستی ،خیلی وقتا مجازی میشه اخرین راه واسه درد و دل ادم بدون اینکه شناسایی بشه میتونه ادم حرف بزنه پس جار زدن نیست و ی چیز دیگم اینکه تا نمی دوتی کسی تو چه شرایط روحیه بهش تهمت نزن چون دل شکوندن حتی تو مجازی ک خیلیا جدی نمیگیرن هم تاوان داره،با ارزوی بهترین ها برات عزیزم❤

این توهین و خشم شما هم ریشه روانی داره

آها بعد اون کار شما جنبه معنوی داره دیگه آره؟؟؟ 

روانشناس کی بودی تو؟؟ 

اینارو بعنوان بیماری تشخیص میدی بعد کار خودتو تایید میکنی و خوب میدونی؟؟ 

همون باید حتما سرت بیاد تا بفهمی

امثال شماها تا سرتون نیاد عبرت نمیگیرین

در تاریخ 9/9/99بزرگترین آرزوی زندگیم اتفاق افتاد💞💌🤲
در ضمن با شناختی که از خودم دارم هیچ وقت دست به کارای احمقانه نمیزنم که مورد قضاوت قرار بگیرم 

آها هیچچچچچوقت تا حالا تو عمرت هیچ کار غیر عاقلانه ای نکردی. اوکی شما خیلی خاصی از همه بهتری

حقم داری همه جهانو قضاوت کنی

تو قیامت جلو قاضی اصلی ام همینارو در دفاع از خودت بگو

ببین اونم بهت حق مسخره کردن و قضاوت کردن دیگرانو میده یا نه

در تاریخ 9/9/99بزرگترین آرزوی زندگیم اتفاق افتاد💞💌🤲
@amirayhan    

سلام عزیزم .خیلی خوشحال شدم حالت خوبه .توروخدا دیگه بلایی سرخودت نیار نگرانمون میکنی. 

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!

برات مهم نباشه بقیه درموردت چی فکر میکنن.

من ایهانم ی مرد بی هویت یک ترامرد مردترازهرمردی میشه برای بدست اوردن جسم واقعیم ی صلوات بفرستی ؟ من همینم ، انتظار من دیگه ای نداشته باش چون من اینی هستم که هستم!
@آبنبات_عسلی_۷۶     @mania99    

فداتشم عزیزم وظیفم بود

حالا بگو از دست من ناراحت نیستی؟

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
بیفته تو دامن بچه ها و پدرمادر اونایی ک اذیتم کردن اگر خودتم جزشون بودی

بمن که نمیگی؟😟

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
تو نرمال نیستی حتما باید بری پیش یه روانپزشک بستری بشی..و بازم میگم که دنبال جلوه توجه ای چون کسی که ...

بنظرم اون که الان داره نسخه میپیچه باید دکتر باشه نه شما

چقدرم بهتر که گفت که ما نجاتش بدیم

تهمت نزنیم#  

موفق باشی

آها هیچچچچچوقت تا حالا تو عمرت هیچ کار غیر عاقلانه ای نکردی. اوکی شما خیلی خاصی از همه بهتری حقم دا ...

ببین کار غیر عاقلانه قطعا کردم اون با امثال شما بحث کردن 

ولی کاره احمقانه نه