2777
2789
عنوان

بچه ۵ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 30 پست

بچه ها متفاوتن نمشه همشون با یه معیارسنجید ولی پنج ماهه زوده واسه نشستن  من پسر خودمو میگم:چهار ماه و ده روزه غلت زد،اول هفت ماهگی سینه خیز اخر هفت ماهگی چهار دست و پا،هشت ماهگی وسایل رو میگرفت بلند میشد،نه ماهگی نشست بدون کمک، الانم که ده ماهشه وسایل رو میگیره راه میره مثل مبل و تخت ولی تنهایی نمیتونه راه بره هنوز

بیشتر بچه ها اول میشینن بعد چهاردست و پا میرن مال من برعکس بود😂

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

درمورد غذا و رورویک هم هر دوش رو من ازشیش ماهگی شروع کردم خیلی هم راضیم

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسواک انگشتی تهیه کن از همین یه دندون باید شروع کنی مسواک زدن

چطوری مسواکش بزنم؟هنوز کامل درنیومده

اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘
عصاره بادوم چیه؟

بادوم رو خیس میکنی بعد پوستش رو میکنی با صافی چایی رندش کن

بزار تو آب جوش یه ده دقیقه بمونه یه کوچولو نباتم بنداز توش بعد دوباره از صافی چایی ردش کن  با قاشق کم کم بده نی نی بخوره

خیلی مقویه 

بادوم رو خیس میکنی بعد پوستش رو میکنی با صافی چایی رندش کن بزار تو آب جوش یه ده دقیقه بمونه یه کوچو ...

کدوم بادوم؟بادوم زمینی؟

چطوری مسواکش بزنم؟هنوز کامل درنیومده

عزیزم مسواک انگشتی میره کامل توی انگشت شما و مسلطی اروم دندونش رو تمیز کن

ماشاالله به جونش زود دندون در اورده هنوز کوچولو هست شیر شب میخوره مستعد هست برای پوسیدگی در اینده برای همین لازمه بهداشت رو رعایت کنی حتما با اولین دندان باید مسواک زدن شروع بشه

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
ااای جونم پسر من چون زود دنیا اومده بود آخر هشت ماهگی دندون دراورد🤔😊

😍

دندوناش اذیتش میکنن چی بهش بدم اروم شه

ااای جونم پسر من چون زود دنیا اومده بود آخر هشت ماهگی دندون دراورد🤔😊

ربطی نداره عزیرم پسر اول من نارس بود سه ماه و نیمه دندون دراورد ولی دومی با اینکه کامل بدنیا اومده بود هفت ماهگی دراورد

عزیزم مسواک انگشتی میره کامل توی انگشت شما و مسلطی اروم دندونش رو تمیز کن ماشاالله به جونش زود دندو ...

میزارم کامل دندونش بیاد بیرون بعد مسواکش میزنم

همینجوری خالی خالی مسواک بزنم به دندونش؟

میزارم کامل دندونش بیاد بیرون بعد مسواکش میزنم همینجوری خالی خالی مسواک بزنم به دندونش؟

اره یکم خیسش کن بزن

ببین بهداشت به من گفت از وقتی لثه ش ورم کرد مسواک رو بزار برای ماساژ لثه ش که هم اروم بشه دردش هم خودش با لثه ش مسواک رو فشار میده میخارونه برای دردش 

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋