2777
2789
نمیدونم عزیزم مملکت نیست که جهنمه منم مجبورم که خریدم از گرما آب پز شدیم بخدا هنوز پولشم ندادیم😔

میگن اینورتر هست

اخه ما باید سه تا بخریم

میخوایم گری بگیریم

اکر اینم خوبه تا اینو بگیریم

مصرف برقش چطوره؟

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
میگن اینورتر هست اخه ما باید سه تا بخریم میخوایم گری بگیریم اکر اینم خوبه تا اینو بگیریم مصرف بر ...

عزیزم ما تازه خریدیم هنوز وصل نکردیم گری که عالیه ولی خیلی گرونه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من ازهرکسی پرسیدم همه نوع مارک خوبه مخصوصن قدیمی هاش البته ما مارک ایرانی ماتسوپلاس خریدم 16میایون و32هزارچتدماهه داریم اینقدرراضی هستیم حتی گری که خاهرم داشته به پای این نمیرسه البته چون گرون شده بودزورمون میشدبخریم گفتیم امسالم گرماروسپری میکنیم تافرجی بشه ولی یه صبح خاهرشوهرم خریداوردخونمون بانصاب تاسوپرایزم کنه چون پسرم بهش گفت عمه خونمون چون گرمه نمیای اونم ناراحت شدبرامون خربد😍

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
چ خواهر شوهری😍ماشالله ب دلش

اره حتی گریه کردگفت من دلشوندارم توگرماباشید گفتیم ماپولشوداریم نمیخایم بخریم گفت به شماربطی نداره میخرم 5سال بعدبدیداگه دوس داشتیدفقط منودعاکنید

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
چه عمه مهربونی، ای جان 😍

اره خیلی 3تاخاهرشوهرام فرشته هستن خداسایشون روازسرمون کم نکنه فرشته واقعی هستن