2777
2789
عنوان

من اهل خیانت نیستم اما...خودتون رو بذارید جای من😓

| مشاهده متن کامل بحث + 7887 بازدید | 230 پست
عزیزم تو زنشی میتونی .باید جوری رفتار کنی که زودتر کاراشو بکنه تا بیاد پیش تو باید واست پرپر بزنه از ...

ناراحت چرا بشم عزیزم  

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
مرسی عشقم😔و اینوبدون تو خیلی بهتر از منی برای خودت ارزش قاعلی امشب داداشم می‌گفت چرازیرچشات گودافتا ...

عزیزم باور کن من اگه بچه داشتم ممکن بود مثل شما باشم.

ازین فکرا نکن.

من این امضا رو فقط گذاشتم که اگاهی باشه برای مجرد ها با چشم باز تری انتخاب کنن.

وگرنه شجاعت و مسوولیت به عهده شما خیلی بیشتره عزیزم.❤️❤️

شما یه مامان مهربون و قوی

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه شرایط سختی منم کمبود عاطفه دارم ولی مجردم پدرم رفتارش با ما خوب نیست😔 کلا اخلاقش تنده. منم شرایط دوست شدن دارم ولی اهل این چیزا نیستم. چند نفر بهم پیام دادن به بهانه های مختلف مثلا یه آقای متاهل عکس جالب بذارم پروفایلم واکنش نشون میده مثلا ایموجی خنده میفرسته ولی منم واقعا متنفرم و اصلا وسوسه هم نشدم جوابشو هم خیلی وقتا نمیدم حساب کار دستشون اومده. شمام شرایطتت واقعا سخته شوهرتم بد به کارش چسبیده، میگن چله آیت الله حق شناس صد در صد به حاجتت میرسی فقط سخته تا چهل روز هییییچ گناهی نکنی و هر روز زیارت عاشورا و چند تاذکره باید بخونی (یه ساعتو نیم وقت میبره) اونوقت به خواسته ات میرسی. منکه راه دیگه ایی ب ذهنم نمیرسه

حتما شوهرت ادم قابل اعتماد و اطمینانی هستن که شما رو هم مثل خودشون می دونن.اون بدبخت از دل شما خبر ن ...

قربان شما

من تو این تنهایی هام یه دور قرآن رو با معنی ش دوره کردم. نصف ۱۵ جلد تفسیر نمونه رو هم خوندم. صد تا کتاب، درسی و رمان و غیره

تو این فراغت یه ارشد گرفتم. دارم واسه کنکور میخونم یکی دیگه هم بگیرم. اینکه اولش گفتم پیش دستی نکنین تو قضاوت برای همین بود که شما من رو نمیشناسید

اون آقای مدیر هم سرش به طاق کوبیده شد فقط یه مثال بود برای فهم بهتر مشکل من

و من الله توفیق خواهر جان  

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
چه شرایط سختی منم کمبود عاطفه دارم ولی مجردم پدرم رفتارش با ما خوب نیست😔 کلا اخلاقش تنده. منم شرایط ...

ممنون عزیز جان

امیدوارم همچنان مغلوب شیطون نشی تو زندگی

من چله زیارت عاشورا چند با گرفتم ولی حق شناس رو شنیدم خیلی سخته شرایطش. فعلا قسمت نشده

استارتر عزیزم.

میدونم وقتی ادم سالهای زیادی کانون توجه باشه وقتی ازدواج میکنه فکر میکنه این توجه هست فقط اینبار خصوصی تر و همیشگی تر اتفاقا.

ولی خب گاهی اینطور پیش نمیره.

میدونم بخصوص وقتی ادم مشکلات مالی و ... نداشته باشه از دیدن یه فیلم عاشقانه،یه خنده و تفریح یه زوج معمولی یا حتی چیزای ساده تر با خودش بگه چرا من ندارم،بعدش دلش بخواد.

بعد وقتی کسی دست بزاره رو نقطه ضعفش ناخواسته،اون حسرتش بشه یه وسوسه.

عذاب وجدان نداشته باش عزیزم.

اون فقط حسرت و آرزوی قلبی و نیاز تو بودی که یکجا سرباز کرده اونم فقط توی ذهن و دلت.

تو اصلا آدم بدی نیستی.

ممکنه کسی که فقیر باشه از دیدن ماشین لوکس کسی دیگه دلش اون ماشین رو بخواد.

اون به پیکان شوهرش خیانت نکرده.

فقط احساس نیازش باعث شده دلش بخواد همین و بس.

مطمئن باش این افکار به ذهن خیلی از خانوم ها و اقا های دنیا میاد تو این شرایط ولی همینکه آدم آگاه بشه و مانع عمیق شدنش بشه کافیه.

هرچی بیشتر تو این افکار فرو بری بدتره.

چون حتی ممکنه خدای نکرده بعدا ازین مرحله هم رد بشی بگی من که عذاب وجدانشو دارم حداقل بزار بیخودی نباشه.

پس اصلا بها نده به افکارت.

من میدونم چقدر سخت بوده مقاومت در برابر افکارت ولی تو پیش خودت سربلند بیرون اومدی.

امیدوارم که همسر مهربونتون کارش سبکتر بشه و وقت بیشتری باهم بگذرونید. 

خوشبخت باشید عزیزم.

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
که این طور چقد کار می‌کنه واقعن ضروریه انقد کار کردن؟ چه فایده وقتی هیچ زمانی برا انجام کار دیگه‌ ...

حدود ۹ صبح تا ده شب گاهی ۱۱

کار رو بین چند نفر مهندس تقسیم کرده ولی میگه رو همون ها هم باید نظارت کنم.

کلا هر که بامش بیش برفش بیشتره. 

بله باید خودم تنها برم حداقل این مشکلم رو حل کنم. 

ممنون عزیز جان امیدوارم همچنان مغلوب شیطون نشی تو زندگی من چله زیارت عاشورا چند با گرفتم ولی حق شن ...

فدا ان شاء الله موفق باشی و زندگیت خوب شه. اونو امتحان کن خیلی خوب میشه مگه گناه نکردن چیه خودت تو خونه تنهایی کسی جلوت غیبت نمیکنه اون یه ساعت و نیم زیارت عاشورام یه کم سنگینه ولی اونقدم سخت نیستا🌹🌹🌹

استارتر عزیزم. میدونم وقتی ادم سالهای زیادی کانون توجه باشه وقتی ازدواج میکنه فکر میکنه این تو ...

خیلی ممنون از حرفای قشنگ تون دوست عزیز

برای شما هم آرزوی آرامش روزافزون میکنم

دقیقا هر چند وقت یکبار این حس رو دارید؟

منطورم زمان نبود یعنی همه ما تو معرض فریب شیطان هستیم اما دلیل نمیشه به حرفش گوش بدیم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

سلام همه خانما بخونن من یک پسر هستم 

ببینید استارتر هیچ وقت هیبیییییچ وقت به یه اقا خیانت نکنید تو اگه شوهرتو دوس داری ولی بازم هوس داری طلاق بگیر چون اگه اسمت تو شناس نامه شوهرت باشه وخیانت کردی دییونه میشه وکل دنیا رو سرش خرابه میشه هیچ وقت شما خانما غرور یه مرد رو احساس نمیکنید اگه خیانت کردی یجوری نابودش میکنی که اگه باچاقو تیک تیکش کنی بهتر من بزار یه خاطره تعریف کنم وقتی دبرستان بودم یه دوستی داشتم که مامانش خیانت کرده بود به پدرش اونم با مرد متاهل خلاص وقتی بابای دوستم فهمید و مامانشو طلاق داد این جایی نداشت بره چون حتا مامان و باباش نخواستنش چون خیانت کار بود رفت پیش دوس پسرش دوست پسرش که به خاطرش طلاق گرفت ببخشید تا وقتی ازش سیر شد ولش کرد و رفت حالا این موند نه شوهر داره نه خانواده نه کسی چی شد یه خانم فراری ببخشید خراب کار باور کنید هیچ اقای متاهلی خانوادشو برای یه دوست دختر خرابه نمیکنه حالا وقتی منو دوستم رفته بودیم شهر گفت ببین اون مامانم مامانش تا پسرشو دید شروع کرد به گریه و مهدی مهدی صدا کردن ولی واکنش دوستم چی بود تف کرد تو صورتش نه این که مادرش چون اینکه خیانت کاربود هیچ# وقت -یک مرد زندگیشو -برای دوست دختر -خرابه نمیکنه 

ولی خانما چرا برای دوس پسراشون خونشونو شوهرشونو ول میکنن همه# نه یه عده 

اگه میخوای با اون اقا بری طلاق بگیر شوهرتو ویران نکن اگه میخوای طلاق بگیری 

سلام همه خانما بخونن من یک پسر هستم  ببینید استارتر هیچ وقت هیبیییییچ وقت به یه اقا خیانت نکنی ...

ممنون از نظرتون. ولی متن رو کامل نخوندین فک کنم

این قضیه واسه پارسال بود. اصلا الان همچین فردی تو زندگی من وجود نداره . 

مشکلم این بود ساعت کاری همسرم زیاده و هیچ جوره کم نمیشه و من خلا عاطفی شدیدی پیدا کردم که البته کسی نمیبینه خدارو شکر. 

همه چیز توی ذهن و دل خودم هست. از این وابسته شدن به آدمای مختلف ناراحتمممم. همین 

اگر براتون مقدوره و اعتقاد دارین..نماز شب بخونید...حتی سه رکعت...به مرور زمان عجیب گره گشا..البته در ...

اگه بشه حتما