2777
2789
عنوان

من اهل خیانت نیستم اما...خودتون رو بذارید جای من😓

| مشاهده متن کامل بحث + 7900 بازدید | 230 پست
توجیح درسته گل

تو هر جور راحتی تایپ کن عزیزم🤗

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 💁ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ / دانی ک از ادمی چ ماند پس مرگ   عشق است و محبت است و باقی همه هیییچ......😍😍
توجیح درسته 😑

توجیه یعنی موجه ساختن

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رسم شکل😁

فقط امضات درود برتو کاش منم شجاعت توروداشتم متاسفانه پشت کلمه درستش میکنم پنهون شدم و هیچ وقت درست نمیشه

برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹
اکثریت ما تو شرایطی بودیم که انتخاب کنیم خیانت کنیم یا نه

نه تو هر شرایطی

من ۲ تا بچه دارم شده برم بیرون  بخواد کسی شمار چیزی بد این موضوع طبیعیه.برای همه پیش اومد

ولی یه تار موی گندید شوهرمو به عالم نمیدم

ولی ایا تو شرایط استارتر بودم؟؟

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙
ای خدا  مدام مردم کشور اسکاندیناوی رو که در آرامش و پول ند مورد قضاوت قرار میدم چرا پس تو شرا ...

😆😆😆

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

فقط امضات درود برتو کاش منم شجاعت توروداشتم متاسفانه پشت کلمه درستش میکنم پنهون شدم و هیچ وقت درست ن ...

عزیزم امیدوارم درست بشه❤️

من کارد به استخونم رسید که شجاع شدم.

خدا نکنه برای تو برسه❤️

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

خیلی های دیگه بهمون اضافه شدن و کارهای خوب بزرگی انجام دادیم و این وسط من هر چند وقت یه بار به یکی دل میدادم

البته تو تنهایی خودم  

میدونم هم آخر عاقبت نداره 

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
نه تو هر شرایطی من ۲ تا بچه دارم شده برم بیرون  بخواد کسی شمار چیزی بد این موضوع طبیعیه.برای ه ...

مطمئنا گاهی توی زندگی همه ما تحت شرایطی پیش میاد که توجه همسر به ما کم بشه حالا شاید نه به حادی شرایط ایشون 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

قبل از ازدواج دختری بودم مورد توجه همممممه یعنی به خدا قسم دانشگاه که میرفتم هفته ای چند تا پیشنهاد ...

من همین توجه رو هم ندارم😂

شپهر هم ندارم

پیشنهاد هم ندارم😂

کلا ندارم خواهر😂😑😑😑😑😑

هیچ کس لیاقت اشک های تو را ندارد ولی هر کسی که لیاقت انها  را داشته باشد هرگز تو را به گریه نخواهد انداخت!☺️