2777
2789
عنوان

اگه بفهمید کسی کاشت مواد مخدر کرده چیکار میکنید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4636 بازدید | 117 پست
عزیز دل برادر من که نگفتم کار خوبیه. کاری به اینکه چی خلافه چی نیست تو قانون ندارم. چون بی حجابی هم ...

چی بگم . الهی خیر نبینه هر کی تولید میکنه و هر کسی که میفروشه 😞

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
من هردو ماه میکشم هیچم اینجور نیست .تمام 

پس باید بگم خداکمکتون کنه چون همسرمنم ازهمین کوفتی شروع کرد و به فجاهت افتاد 

دوستم تادیر نشده خودتو نجات بده هنوز کامل درگیر نشدی

الهی چنان کن سرانجام کار ،توخشنود باشی و مارستگار....خانم معلم ۱۴۰۴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیا میگن گل اعتیاد نمیاره؟کی میگه فقط خنده اوره.به خدا بدترین مواد هستش البته بعد شیشه و چنتای دیگه.متاسفانه یکی از نزدیکای درجه یکم مصرف میکنه والان حالش خیلی داغونه.هر چقدرم واسطه میفرستیم خودمون بهش میگیم بریم ترک میگه من معتاد نیستم و شما دیوونه اید.

باشه بابا . به نظر من همه مواد ها مضرن . سیگار به اون قوزمیتی ضرر داره ...سرطان ریه و ........  ...

من خیلی وقته دخترمو نبردم پارک ، خیلی بی تابی میکرد ، وسط هفته، وقت خلوت بردمش پارک ، خدایی کسی نبود، زیادم تاب بازی کرد . برگشتنی دیدم سه تا پسر بچه ی ۹، ۱۰ ساله دارن سیگار و قلیون میکشن !!!😭 

رفتم نزدیک گفتم قلیون میکشین ؟؟؟ نکشینااااا ، گفت چرا ؟😐 گفتم برای آدم بزرگش ضرر داره چه برسه به شما ، ریه تون حساس میشه زورتر کرونا میگیرن ، چند بارگفتم تروخدا نکشین ها ، بقیه بی تفاوت بودن نسبت بهشون، خیلی ناراحت شدم 😔

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

اینجا بدترین کار روهم نگی باز یه عده طرافدارای خودشو داره که ازش دفاع کنن

شمابیا اینجابگو امروز زدم بچمو با تفنگ دولول کشتم بعدم باچرخ گوشت چرخش کردم با یه عده میان میگن حتما بچت کاربدی کرده قضاوت# نکنیم ،هشتک کوفت 

والااا

الهی چنان کن سرانجام کار ،توخشنود باشی و مارستگار....خانم معلم ۱۴۰۴

من خیلی وقته دخترمو نبردم پارک ، خیلی بی تابی میکرد ، وسط هفته، وقت خلوت بردمش پارک ، خدایی کسی نبود ...

من پسر بچه ۱۰ ساله میشناسم که باباش مواد میکشه پسرشم معتاد شده 😔

خدا از همه بنده هاش دور کنه.من اگه متوجه نشده بودم پسر دسته گلم که ۶ سالشه تا الان به باد فنا رفته ب ...

وای خدای من 😢 ای لعنت به اونی که اولین بار مواد اورد تو ایران .😔

وای خدای من 😢 ای لعنت به اونی که اولین بار مواد اورد تو ایران .😔

خدا به همه جوونا عقل بده و هدایتشون کنه به سمت زندگی خوب و با عزت.من و شوهرم خیلی رو بچه حساسیم.خداروشکر زود فهمیدیمو بچمو از اون ادمی که گرفتاره مواده دور نگهداشتیم در حدی که اصلن دیگه نمیبینیمش.اونم عزیزمه اما حرف گوش نمیده نمیخواد پاک بشه

خدا به همه جوونا عقل بده و هدایتشون کنه به سمت زندگی خوب و با عزت.من و شوهرم خیلی رو بچه حساسیم.خدار ...

خدا کمکش کنه انشالله . واقعا اعتیاد خانمان سوزه 

خدایی جدی نمی دونید اسم دیگه ماری جوانا چیه؟؟؟ ماری جوانا همون شاه دانه یا کنو که بذرش تو اکثر تافتون و نان ها استفاده حتی قوتو و خیلی چیزای دیگه تو خیلی روستاها هم کشت میشه کی گفت غیر قانونی تو روستای ما پر 

خدایی جدی نمی دونید اسم دیگه ماری جوانا چیه؟؟؟ ماری جوانا همون شاه دانه یا کنو که بذرش تو اکثر تافتو ...

درسته اما حشیش ..گل..علف و مشتقات دیگه ای هم داره و اینکه تشخیص دادم که هدف کاشت چی بوده گرامی وگرنه این سوال رو نمی پرسیدم

حدیث چشم مگو با جماعت کوران
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792