آقای_مفتون مدیر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 عنوان 🍃💕 بیا بیا که مرا با تو ماجرایی هست💕🍃 | مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 131 پست هوالحبیببیا بیا که مرا با تو ماجرایی هستبگوی اگر گنهی رفت و گر خطایی هستروا بود که چنین بیحساب دل ببریمکن که مظلمه خلق را جزایی هست💕حضرت عشق؛ سعدی💕 این شعر با صدای همایون شجریان گوش کنید.اینجا کلیک کنید 1399/05/05 | 23:36 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قمرعقرب_طوری عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 8062 تلخی عشق از تظاهر های شیرین بهتر است.. سیلی مادر کجا و بوسه ی نامادری! ....
قمرعقرب_طوری عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 8062 باران ب قدر کاسه ی هرکس مقدر استدریا ب خلق میرسد و چشم تَر ب من!
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 تلخی عشق از تظاهر های شیرین بهتر است.. سیلی مادر کجا و بوسه ی نامادری! ....&nb ... بِسمِ الله الرَّحمن الرَّحیمسلام.از رویِ شما صبر نه صبر است؛ که زهر است؛وز دستِ شما زهر نه زهر است؛ که حلواست...سعدی# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 باران ب قدر کاسه ی هرکس مقدر است دریا ب خلق میرسد و چشم تَر ب من! مَرنج از بیش و کم؛ چشم از شرابِ این و آن بردار؛که این ساقی به قدرِ تشنگی؛ پیمانه می سازد...فاضل_نظری# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
قمرعقرب_طوری عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 8062 بِسمِ الله الرَّحمن الرَّحیم سلام. از رویِ شما صبر نه صبر است؛ که زهر است؛ وز دستِ شما زهر نه زهر ... سلام... مواج و دلفریب و پریشان و بی کراناز موی خود نوشتم و دریا ب خود گرفت...
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 سلام... مواج و دلفریب و پریشان و بی کران از موی خود نوشتم و دریا ب خود گرفت...&n ... وِلوِله در شهر نیست جز شِکنِ زلفِ یار؛فتنه در آفاق نیست؛ جز خمِ ابرویِ دوست...سعدی# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 امشب از شما چه پنهان دلم گرفت.... ناچار هر که دل به غمِ روی دوست داد؛کارش به هم برآمده باشد چو مویِ دوست...سعدی# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
قمرعقرب_طوری عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 8062 مَرنج از بیش و کم؛ چشم از شرابِ این و آن بردار؛ که این ساقی به قدرِ تشنگی؛ پیمانه می سازد... فاضل ... ما جوانی را میان خاک مدفون کرده ایم.. بس ک در پایان شادی در آمد پیر ماا..
قمرعقرب_طوری عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 8062 وِلوِله در شهر نیست جز شِکنِ زلفِ یار؛ فتنه در آفاق نیست؛ جز خمِ ابرویِ دوست... سعدی# ب چشم دوستان ناقابلم... باشد ولی ای دوستطلا را با ترازوهای بقالی نمی سنجند....
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 ما جوانی را میان خاک مدفون کرده ایم.. بس ک در پایان شادی در آمد پیر ماا.. ای چَرخ همان گیر که از جورِ تو مُردیم؛هر دَم اَلَمی بر اَلَم افزودنِ ما چیست...!وحشی-بافقی# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
آقای_مفتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 1598 چرا 🌷 🌾 🌿زیرا که فارغست دوست از دوای ما#عبید_زاکانی🌷 🌾 🌿
راه،بی،نهایت عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3137 امشب از شما چه پنهان دلم گرفت.... هر که عاشق نبود؛ مَرد نشد!نقره فایق نگشت تا نگُداخت...سعدی# حضرتِ درمان بیا...!💛 اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.