2777
2789
عنوان

من دق میکنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 35 پست
بابا سرسنگین چیه اینا همیشه ب من چیزی نمیگن من الان فقط واسه بچم میترسم

نترس

آیت الکرسی بخون فوت کن به بچت

حرز امام جواد وو خطه... توی نت پیدا کن.. با وضو بنویس رو یه کاغذ بذار بالای سر بچت شبا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجای اینکه گریه کنی هر چی ب دهنت میاد فحش بده بهشون 

چقد ادم میتونه بی وجدان باشه 

با همه شون سر سنگین باش 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

خواهرشوهر منم اومد خونم ما دور نشستیم خانم ناراحت شده میگه چه جدی گرفتی شعورم خوب چیزیه با دوتا بچه کوچیک تو خونه زندونیم سرگرم کردنش واقعا سخته خودمم افسردگی دارم تو خونه موندن بدترش کرده 

من بودم جنگ راه مینداختم، یعنی چی مثلا این کار؟ تا عمر دارن اینو به روشون بیار

من اگه از این عرضه ها داشتم انقد بلا سر من نمیوردن

تمام من برای توو....تویی ک جان من شدی....میشه واسه سلامتی خانوادم صلوات بفرستی
محترمانه پیام بده و بگو تو این شرایط باید تو خوته خودش قرنطینه باشه وای باورم نمیشه.مگه میشه آوم ات ...

محترمانه نه باید با فحش رگبارش کنه 

گرفته بچه رو بوسیده 

انقد اخبار میگن زیر نویس میکنن بازم ی عده اشغال نفهم گوسفند رعایت نمیکنن ک هیچ بقیه رو هم دردسر میندازن

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
من اگه از این عرضه ها داشتم انقد بلا سر من نمیوردن

عزيزم نگران نباش ...برادر منم با يكي از دوستاش هر روز در ارتباط بود يعني با هم كار ميكردن بعدا فهميد كه دوستش كرونا داشته بعدش گفت يه بار حواسم نبود با ليوان دوستش آبم خورده بود واي خدا رو شكر نگرفته بود..

🎁🎁مادر دو تا دختر بودن خيلي حس قشنگ و روياييه💖💖💖

قشنگ زنگ بزن ب خواهر شوهرن کاملا واضح گلاسه کن ب مادرشوهر و شوهرتم بگو 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

دیگه از خواهر زاده برادرزاده مگه عزیز تر داریم متاسفانه همینه مردم ‌ما وقتی خودشون میگیرن دیگه عین خیالسون نیست بقیه رو مبتلا کنن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
محترمانه نه باید با فحش رگبارش کنه  گرفته بچه رو بوسیده  انقد اخبار میگن زیر نویس میکنن ...

بخدا سرزده اومد مجبور شدم راش بدم😭😭

تمام من برای توو....تویی ک جان من شدی....میشه واسه سلامتی خانوادم صلوات بفرستی