nazkhano0m مدیر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 6202 عنوان شام جاری | مشاهده متن کامل بحث + 2084 بازدید | 126 پست فرداشب جاری میخاد بیاد اصلا از هم خوشمون نمیاد شوهرم دعواشون کردهمادرشوهرمم هس چی بپزم به نظرتونیک نوع میخام تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم! 1399/05/05 | 22:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متولدماه7 عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 3982 دعواشون کرده 😕 مگه بچه ن من حاریم از همه باهم دعوت میگیره ولی غذا رو شور میکنه که کوفتمون شه ... اتفاقا کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .
nazkhano0m مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 6202 زرشک پلو با مرغ. حالا چرا دعواشون کرده؟ دعوت ازبس عصبانیم اشتباه نوشتم تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
سورنا،رزا عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 9359 عزیزم اما حالا که شوهرت دعوتشون کرده میان خونه شما مهمان شما هستن و احترامشون واجبه.زرشک پلو با مرغ بزار سالاد و ژله هم بزار.یکمم سوپ درست کن اشکال نداره جای دوری نمیره.بقیه وسایل پذیرایتم خوب بزار.
nazkhano0m مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 6202 خب چرا دعوت کردید وقتی خوشتون نمیاد؟ الانم ک دعوت کردید دیگه سنگ تموم بزار هرچی باشه مهمون هستن و ... شوهرم بدون خبر من به برادرش گفتهمن بخاطر کرونا اصلا جایی نمیرم بچه کوچیک هم دارممادر خودمم دعوت نکردم چ برسه این دختری بی ذات تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
abnabat_choobi عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1464 زرشک پلو یا فسنجون باسالادوترشی و دوغ وسبزی خدایا شکرت🌸
آبيژ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 2431 دعوت ازبس عصبانیم اشتباه نوشتم استارتر شما بعنوان میزبان بهتره بهترین پذیرایی داشته باشین و همسرتو سربلند کنی گذشته از اینکه سایه همو با تیر میزنین ولی کاری نکن ارزش دعوت همسرت رو پایین بیاری😊
nazkhano0m مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 6202 عزیزم اما حالا که شوهرت دعوتشون کرده میان خونه شما مهمان شما هستن و احترامشون واجبه. زرشک پلو با مر ... بخدا هر دفعه همینجورهولی باورت میشه دوسال ازدواج کردن من ندیدم خونشون رو هنوزی شهر دیگه هستن میان خونه مادرشوعرم که تو شهر ما تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
nazkhano0m مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 6202 استارتر شما بعنوان میزبان بهتره بهترین پذیرایی داشته باشین و همسرتو سربلند کنی گذشته از اینکه ... سعی میکنممرسی از راهنماییت تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
nazkhano0m مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 6202 گوشتاتو حیفش نکن پس 😂 کوکوسبزی وای از خدامهحیف کوکو که بزاری جلو جاری تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
سورنا،رزا عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 9359 بخدا هر دفعه همینجوره ولی باورت میشه دوسال ازدواج کردن من ندیدم خونشون رو هنوز ی شهر دیگه هستن میا ... شخصیت خودت رو نشون میدی عزیزدل.کار خوبی میکنیشما نرو خونشون اصلا.اونام اگه عقل داشتن نیومدن وقتی میبینن شما نمیری.
nazkhano0m مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 6202 یعنی شوهرت از تو نمیپرسه مهمون دعوت میکنه؟ چرا همیشه میپرسهاما اینارو چون میدونستم اگه هم بگه من باز میگم نهواسه همین خاست تو عمل انجام شده قرار بگیرمخیلی عصبی شدم تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
eshghamadaram عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 1500 دعواشون کرده 😕 مگه بچه ن من حاریم از همه باهم دعوت میگیره ولی غذا رو شور میکنه که کوفتمون شه ... 😂 ...برای پیروز😍و احتمال انقراضش😔... ( دهه شصتی هستم )
nazkhano0m مدیر استارتر عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 6202 شخصیت خودت رو نشون میدی عزیزدل.کار خوبی میکنی شما نرو خونشون اصلا. اونام اگه عقل داشتن نیومدن وقتی ... آره واقعامیاد میشینه تکون نمیخوره من با بچه کوچیک باید بپزم و بشورم بزارم جلوش تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
نفس_بارون عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 5307 دعواشون کرده 😕 مگه بچه ن من حاریم از همه باهم دعوت میگیره ولی غذا رو شور میکنه که کوفتمون شه ... 😂😂😂😂😂😂 تیکر تولد شازده 👑