2777
2789
عنوان

درمان اگزما

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 22 پست
یعنی واقعا درمان میشه😢 من ۵ ساله درگیرشم دستم همش قاچ قاچه😣

اره عزیزم حتما این کرم مرطوب کننده اوند و از کوروش یا جانبو حتما بگیر بزرگه ولی 11 تومن اصلا قیمتی نداره مرتبببب بزن 

بعدشم چیزای شورو تند خیلی کم بخور گوشت گاو و لبنیات هم مصرفش کم کن 

من یه دوره ای انقدر بد شده بود خون میومد از بین قاچ هایی ک خورده بود حتی پاهامم زده بود 

راستی پماد کالامین هم خیلی خوبه 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
حتما میرم میخرم😢 دعا کن خوب بشم خداخیرت بده

اره حتما بخر اصلا نذار پوستت خشک بشه برا شستشو هم حتما دستکش بپوش من الان انقدر خوب شدم ک اصلا دستکش هم نپوشم هیچیم نمیشه 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم حتما این کرم مرطوب کننده اوند و از کوروش یا جانبو حتما بگیر بزرگه ولی 11 تومن اصلا قیمتی ن ...

قیمتش اصلا برام مهم نیست یعنی اگه ۱۰۰ هزار تومنم باشه حاضرم بخرم و خوب بشه چون واقعا عاصی شدم بعضی شبا از سوزش و خارش دستم خوابم نمیبره یا یهو تو ۷واب قاچ میخوره و خون میاد ازش😣

از پیامات اسکرین گرفتم میرم میخرم حتما⚘⚘⚘

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
قیمتش اصلا برام مهم نیست یعنی اگه ۱۰۰ هزار تومنم باشه حاضرم بخرم و خوب بشه چون واقعا عاصی شدم بعضی ش ...

ن اینا شاید 30.40تومن بشه پماد هایی ک گفتم زیر 10 تومن هستن 

فقط کرم ثمین گرون هست نسبت به بقیش  فک کنم 32 تومن 

خداروشکر که خوب شدی 🙏

❣️❣️❣️

ن اینا شاید 30.40تومن بشه پماد هایی ک گفتم زیر 10 تومن هستن  فقط کرم ثمین گرون هست نسبت به بقی ...

ممنون از راهنماییت

استارتر جان ممنون از تاپیک خوبت

ان شاالله شماهم درمان کنی و خوب بشی

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم   
ممنون از راهنماییت استارتر جان ممنون از تاپیک خوبت ان شاالله شماهم درمان کنی و خوب بشی

😘خواهش عزیزم