2821
2789
عنوان

خاستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 36 پست
نوووچ نزد  یکی دیگ زد ولی من اونو میخاستم ☹️

خوشبحالت چه همه خواستگار داری

من از قبل شروع کرونا نبود تا هفته پیش ک دوتا بود یکیش ک الکی هی گفتن وای ما خیلی عجله داریم وهمچنان بیخبر گذاشتن اون یکیم ک شرایطش خوب بود سنش خیلی زیاد بود..

《صلواتی هدیه به روح مطهر شهـــــدا..》
خوشبحالت چه همه خواستگار داری من از قبل شروع کرونا نبود تا هفته پیش ک دوتا بود یکیش ک الکی هی گفتن ...

عزیزم چ فایده منم هرکدومش ی عیبو ایرادی داره هرچی تلفن میکنه اصن شرایطش باب دلم نیس حالا این یکی ک خوب بود باز گذاشت رف 🤦🏼‍♀️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم چ فایده منم هرکدومش ی عیبو ایرادی داره هرچی تلفن میکنه اصن شرایطش باب دلم نیس حالا این یکی ک خ ...

برای سوره احزاب با خودکار معمولی نوشتی شما؟

فرقی نداره چه ساعتی بنویسی؟و اینکه با اعراب باشن یا بدون اعراب

خوشبحالت چه همه خواستگار داری من از قبل شروع کرونا نبود تا هفته پیش ک دوتا بود یکیش ک الکی هی گفتن ...

اصن میدونی من اعتقاد دارم تو بحث ازدواج اصلا تعداد خاستگار مهم نیس چ اهمیتی داره چندتا باشه ادم ی بار میخاپ ازدواج کنه همونم هروقت بیاد قسمت میشه مهم نیس چندتا قبلش اومد

برای سوره احزاب با خودکار معمولی نوشتی شما؟ فرقی نداره چه ساعتی بنویسی؟و اینکه با اعراب باشن یا بدو ...

من با خودکار و بدون اعراب نوشتم و کاغذت بدون خط باشه البته فک کنم مداد بهتره

قمر در عقرب نباشه 

کسی هم نباشه و خبر نداشته باشه

بینش صحبت نکن

وضو داشته باشه 

بعدشم ایت الکرسی بخون 

من تو بطری شیشه ای گذاشتم

اینا نکته هایی بود ک رعایت کردم😂

اصن میدونی من اعتقاد دارم تو بحث ازدواج اصلا تعداد خاستگار مهم نیس چ اهمیتی داره چندتا باشه ادم ی با ...

اخه برا منی ک اهل دوستیو اینا نیستم و خیلیم تو  اجتماع یاجایی ک خود پسرمنو ببینه نیستم  بلخره باید از همینا یکی برام پیدابشه

اگر همینجور بی خواستگار بگذره پس چجور پیداشه

هرچند ک تاخدا نخواد هزارتام بیانو برن جورنمیشه..

من با خودکار و بدون اعراب نوشتم و کاغذت بدون خط باشه البته فک کنم مداد بهتره قمر در عقرب نباشه  ...

اها ممنونم عزیزم

زمانش مهم نبود؟

اخه برا منی ک اهل دوستیو اینا نیستم و خیلیم تو  اجتماع یاجایی ک خود پسرمنو ببینه نیستم  بل ...

ببین منم دقیقا شرایطم مث توعه 

اهل دوستی نیستم از وقتیم ک کرونا اومدن کلا همشش خونه ام ولی خب دیگ شماره ها میچرخه تا ببینی قسمت چی میشه 

منم درحال حاضر فقد سنتی میتونم ازدواج کنم

ببین منم دقیقا شرایطم مث توعه   اهل دوستی نیستم از وقتیم ک کرونا اومدن کلا همشش خونه ام و ...

ان شاءالله به زووودی تاپیک نامزدیتو بزنی و مهم تر اینکه درکنارش خوشبخت شی❤️❤️

شماچندسالته

ان شاءالله به زووودی تاپیک نامزدیتو بزنی و مهم تر اینکه درکنارش خوشبخت شی❤️❤️ شماچندسالته

ممنون عزیزم همچنین

۲۳ سال و چند ماه. خخخ

نمیدونم ۲۳حساب میشه یا ۲۴😂

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792