2777
2789
نه ولی حس میکنم پوستم یکم سبزه ست زیاد خوشش نمیاد گفت اگه اونجات تیره ست سفیدش کن من خیلی حساسم اع ...

حس خوبی ندارم 

فکر کنم از این ایراد گیراست 

بیشتر رو انتخابت فکر کن 

صحبت یه عمر زندگی 

مردی هم که عادت کنه به گیر دادن زندگی رو برات جهنم میکنه 

دیدم که میگم

نه همه نمیگن،اینا اصلا چیزای عادی نیست

میدونی خودش خیلی تمیزه و به خودش میرسه

در مورد اونجای خودشم گفت مرتب میشوره و کرم میزنه 

البته پوست خودشم روشنه

بنظرم وسواسه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حس خوبی ندارم  فکر کنم از این ایراد گیراست  بیشتر رو انتخابت فکر کن  صحبت یه عمر ز ...

به خودش خیلی میرسه

تو جواب بقیه نوشتم

کلا خیلی تمیزه 

فکرکنم این یجور وسواس باشه

عزیزم من همچین افرادی دورم زیاد هست  اینطور ک میگی نیست همچین افرادی معمولا خودشون هم خیلی به خ ...

نه عزیز م 

با شماموافق نیستم 🌷

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
عزیزم من همچین افرادی دورم زیاد هست  اینطور ک میگی نیست همچین افرادی معمولا خودشون هم خیلی به خ ...

خب تضمینی نیس ادم همیشه به خودش برسه

خصوصا بعد بچه و با کار و...

نه عزیز م  با شماموافق نیستم 🌷

بابای من اینطوره هرشب کرم ابرسان انواع قرصای ویتامین 

لباساش خط اتو مشخصه کلی ادکلن میزنه 

ضدافتاب 

ورزش 

اریشششو هیچوقت ندیدم هرصب ته ریششو میزنه 

هر صب سشوار میزنه 

و کلی کار دیگهه 

۲۳ساله با مامانم زندگی میکنه و مامانم باردار شده چاق شده  خلاصه بگم  خیلی روزا شلحته بود اصلا هم اهل اریش نیست 

ولی هیچوقت از دوس داشتنش و  حمایتش کم نکرده تازه همیشه میگه مامانت خوشکلترین خانوم ولی  دوس داره مامانم به خودش برسه 

چندنمونه دیگه هم اطرافمه اینطور 

البته من طبق چیزای ک دیدم اینو میگم

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
بابای من اینطوره هرشب کرم ابرسان انواع قرصای ویتامین  لباساش خط اتو مشخصه کلی ادکلن میزنه  ...

خب چقد به مادرت سخت میگیرفته تو جوونیای مادرت که به خودش برسه؟

و مادرت اگه بهش ایرادی میگرفته ناراحت نمیشده؟

خب چقد به مادرت سخت میگیرفته تو جوونیای مادرت که به خودش برسه؟ و مادرت اگه بهش ایرادی میگرفته ناراح ...

عزیزم فقط از موزاید بدش میاد رو این‌مورد حساس هست 

مامانم ازش ایراد نگرفته 

بابام هیچوقت از مامانم ایراد نگرفته بگه فلان جات اینطور یا ن 

مامانم  نه اهل اریش نه رنگ کردن مو اینا کلا از همون جونی فقط فقط رو تمیریش اهمیت میده و موهای سفیدشو رنگ میکنه 

و اگه کار زیبایی بخواد انجام بده بابام ازش استقبال میکنه مثلا اگه بگه میخوام برم لیزر کنم هرچقدر باشه بهش پول میده 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
بابای من اینطوره هرشب کرم ابرسان انواع قرصای ویتامین  لباساش خط اتو مشخصه کلی ادکلن میزنه  ...

عزیزم من نظر شخصیمرو گفتم 

استثنا همیشه هست

همچین ازدواجی ریسک داره 

خیلی زیاد

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁

الآن موضوع اینه که این آقا قبل از ازدواج داره به ایشون میگه اینطوری باش اونطوری باش 

بابای شماهم به مامانتون همچین چیزایی رو قبل از ازدواج گفتن؟

الآن موضوع اینه که این آقا قبل از ازدواج داره به ایشون میگه اینطوری باش اونطوری باش  بابای شما ...

بابای من ۲۳سال پیش ازدواج کردن و گوشی مجازی اینا تو مد نبود و اگه اینا بود صد درصد میگفت 

تازه بزار بگم واسطه بابای منو میبره تو راه دبیرستان ک مامانمو ببینه و اونجا میگه نمیخوامش زشته 😐

فک کن مامانم چهل کیلو بود سیبل داشته مانتو اپل دار و  ...

واسطه بهش میگههه نه بیا تو خونه ببینش و میاد تو خونه مامانمو میبینه و اونجا میکه نه خوبه