2777
2789
عنوان

بیاید خبر مرگم باز اومدم همونیم که پسر ۲۰ساله داره بارداره

| مشاهده متن کامل بحث + 12404 بازدید | 476 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت ⁦☺️⁩⁦☺️⁩ خودم بلد بودم علاقه داشتم زیاد تقریبا چند جلسه رفتم کلاس ولی دیگه آدامه ندادم 😊

افررین عالیه.پبج بزنی درهواکیکات میزنن .خوشگلن

خداایاهمه مریضاروشفابده،الهی آمین

ادم نمیدونه چی بگه.ولی اگه من بودم نگه نمیداشتمش.توی 42 سالگی چجوری میخای بزرگش کنی.ببخشییدا منظورم و متوجه میشی ؟؟؟ میدونم خدا توانشو میده ولی واقعن صبر و حوصله میخاد.

دلیلی برای استرس وجود نداره   
۴۲

عزيزم كاريه كه شده نگهش دار ببين چه عزيزي بشه براتون

مادر من سال ٨٢ —٣٤سالش بود (البته )خواهر بزرگم ١٨سالش بود خواهر دومي ١٦من ١٤بودم ناخواسته باردار شد اونم خيييلي غصه ميخورد بيشتر ميترسيد اينم بعد سه تا دختر بشه و مردم مسخره اش كنن ولي بابام گفت دوقلو دختر باشه بالاي سر حرف سقط و نزن!!من خيييلي خوشحال بودم داداش دوست داشتم اما دوتا خواهرام مخصووصاا بزرگه ٩ماه تمام با مامانم حرف نزدن تا دنيا اومد داداشم ولي خدا همه رو سلامت نگه داره اين شده جون همه مون ما سه تا كه رفتيم خونه خالي شد،شد همدم مادر و پدرم 

كار خداحكمت داره سقط نكن نگهش دار

عزیزم علاوه بر مخالفته پسره ش یه دلیله مهمتر وجود داره الان این خانم ۴۲ سالشه و ۲۵ سال دیگه میشه ۶۷ ...

منم همچین اختلاف سنی دارم با پدر و مادرم...و ناخواسته بودم الان که ۳۱ سالمه میتونم بگم پدر و مادرم منو بیشتر از بقیه دوست دارن😃

تا قبل اینکه ازدواج کنم بابام میگفت خدا تورو به ما داده که بعد بازنشستگی که خواهر برادرم ازدواج کرده بودن دلمون رو شاد کنی.تا شب عقد هم دلش راضی نبود به ازدواجم دیگه مامانم اونقدر گفت دختره بالاخره باید بره دیگه😥

زن عموی من بعد سه تا بچع توی ۴۰ سال حامله شد نگه داشت.

اون موقع ها خجالت میکشید ولی الان دخترش عشقشونه

هیچ کس هم نمیگه فلانی بعد سه تا بچه تو ۴۰ سال بچه دار شد.همه میگت یه دختر اورد که همدمش میشه

یکی از دوستامون مادرش تو سن بالا ناخواسته حامله شد به خاطر همین فکر های غاط بچه رو سقط کرد الان بعد ۷_۸ سال هنوزم میگه حیف اگه می موند الان فلان ساله بود الن مدرسه میرفت الان...

البته اون شرایط مالیش توپ بود 

این کا رو نکن من بچه ۴ خانوادم و با خواهرم که سومی هستش ۱۳ سال اختلاف سنی دارم و مشکلی هم ندارم جز اینکه با بچه های خواهر و برادرم میزنیم تو سر هم😐

خواهری که امضا مو دیدی  لطفا برای قبولی تو کنکور صلوات بفرست 💐💐💐💐😘😘😘😘
اخ دلم برات یه چیکه شده بود 😁😁نمک سایتم خب 🤪🤪 داری درس میخونی هنوز ☹☹

نمک😒😒😒🔪😂😂😂😂

بیا برو اونور زهر مار کبری😎😂

شوخی# 😍💛

نومید نتوان بود ز او   دخترِبهارم🌼  زادهء 1فروردین😊🌙