2777
2789
عنوان

دلنشین ترین شعر

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 174 پست
نیست در اقلیم کسی     این همه بی همنفسی بی همگان منتظرم        تا تو ...

حسین غیاثیه شاعرش عزیزم😍😍😍چقدم قشنگع شعره

آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دردا و دریغا ک در این بازی خونین بازیچه ی ایام دل آدمیان است.... 

به پیر میکده گفتم ک چیست راه نجات 

بخواست جام "می" و گفت راز پوشیدن 

راه خلوتگه خاصم بنما تا پس ازاین

"می "خورم باتوودیگر غم دنیا نخورم

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️
خدا نکنه عزیز مهم الانه که دوست داری زندگی کنی به گذشته فکر نکن الانو بچسب بهترینادر انتظارته شک نکن ...

خدا از دهنت بشنوع مهربووووون😍😍😍

آمَدی جانَم بِقربانَت وَلی دَر غِیبَتَت یِکنَفَر آمَد کِه حالا کُلِ دُنیایَم شُدِه👑ოყ kɨŋg:A👑
به پیر میکده گفتم ک چیست راه نجات  بخواست جام "می" و گفت راز پوشیدن  راه خلوتگه خاصم بنم ...

چقد قشنگ بود😍مرسی وقت گذاشتی 

چقد قشنگ بود😍مرسی وقت گذاشتی 

خواهش🙏🌺🌹🙋🏻‍♂️یاحق

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙋🏻‍♂️🤷‍♂️هرکه خود داندو خدای دلش  ک چه دردیست در کجای دلش          با کیفت ترین چیز تو زندگیم درد بود چون هرچی کشیدیم پاره نشد🤦‍♂️
 نه خوشبختانه تجربه ی عاشقانه ندارم, وارد این وادی نمیشم.... اما اما این شعر اینقدر بار احسا ...

ای جانم😍😍😍خب همع شعرا کع عاشقانع نیسن کع بخوان حسی بدن کع حتما باید عاشق باشی تا بفهمی ولی بازم تو دل برواَن انشالله تجربم داشتی دوطرفه باشعُ تهش قشنگ💋

به پیر میکده گفتم ک چیست راه نجات  بخواست جام "می" و گفت راز پوشیدن  راه خلوتگه خاصم بنم ...

هر چه گشتیم در این شهر نبوداهل دلی.. 

تا بداندغم دلتنگی و تنهایی ما

معینی_کرمانشاهی#  

کجـای شهـر بـاریـده شمیـم شعـر گیسـویـت که مــرداد دلــم ♥️ اینجا نسیم مهر «تـو» دارد؟

فکنم از مهناز نصیرپور باشع ولی خیلی قشنگع😍😍😍

نه خوشبختانه تجربه ی عاشقانه ندارم, وارد این وادی نمیشم.... اما اما این شعر اینقدر بار احسا ...

دقیقااااا 👌👌حتما نبایدعاشق بود... وقتی آدم دل ب شعر میده ناخودآگاه با شاعر ب قول شما همزاد پنداری میکنه.. بعضی شعرهاا عجیب ب دل میشینن... 

هر چه گشتیم در این شهر نبوداهل دلی..  تا بداندغم دلتنگی و تنهایی ما معینی_کرمانشاهی# ...

چقد قشنگ بودددددد😍😍😍مرسی گلم