2777
2789
عنوان

سرکتاب قرآنی بگیرم؟؟؟؟؟

2647 بازدید | 24 پست

یکی از مامانای اینجا برا بچش گرفته بود. و شماره طرف رو از تاپیکش پیدا کردم. شماره اون فرد هم ی مامان دیگه ک برا بچش سرکتاب گرفته بود، ب این مامانه داده. منم بگیرم؟ گفتن قرآنیه. نظرتون چیه بچه ها؟

❤❤❤ امضام ❤❤❤

❤❤❤ یاحسین# ❤❤❤

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

خوب بوده حالا؟

جفتشون راضی بودن.

هم مامان اولیه

هم مامان دومیه

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرکتاب گرفتن اگر به معنای تفال با قرآن باشه اشکال داره ولی اگر به صورت استخاره به قرآن باشه اشکالی نداره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
سرکتاب گرفتن اگر به معنای تفال با قرآن باشه اشکال داره ولی اگر به صورت استخاره به قرآن باشه اشکالی ن ...

فرقشون چیه؟ یعنی چی؟ توضیح میدی بهم؟

قیمتش چقدره؟

نمیدونم اینو نپرسیدم

جفتشون راضی بودن. هم مامان اولیه هم مامان دومیه

ببخشید سرکتاب چی هارو به ما میگه؟

آینده رو میگه؟

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
حالا شمارشو داری به مام بده 

من توصیه نکردم حتما خوبه ها

خودم دارم ازتون میپرسم 

نمیدونم چی بگم عزیزم

اگه با جن میخواد سرکتاب قرانی بگیره اصلا این کار رو نکن ولی اگه فقط با قران برات تفسیر میکنه اشکالی نداره اخه بعضی دعانویس ها جن دارن خدا رو ول کردن چسبیدن به جن عواقب بدی داره 

فرقشون چیه؟ یعنی چی؟ توضیح میدی بهم؟

استخاره به قرآن یعنی همونطوری که تو مفاتیح الجنان هست دستورش اونطوری با قرآن استخاره بگیری ولی تفال با قرآن یعنی مثل کتاب های فال مثلا فال حافظ و اینا قرآن رو باز کنی ببینی چی میاد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ببخشید سرکتاب چی هارو به ما میگه؟ آینده رو میگه؟

نه

میگه مشکل از چیه؟ 

و دعا میده

اگه با جن میخواد سرکتاب قرانی بگیره اصلا این کار رو نکن ولی اگه فقط با قران برات تفسیر میکنه اشکالی ...

گفته سرکتاب قرآنیه

گفته سرکتاب قرآنیه

سرکتاب 

این تاپیک رو بخونید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....