یکی از مامانای اینجا برا بچش گرفته بود. و شماره طرف رو از تاپیکش پیدا کردم. شماره اون فرد هم ی مامان دیگه ک برا بچش سرکتاب گرفته بود، ب این مامانه داده. منم بگیرم؟ گفتن قرآنیه. نظرتون چیه بچه ها؟
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
اگه با جن میخواد سرکتاب قرانی بگیره اصلا این کار رو نکن ولی اگه فقط با قران برات تفسیر میکنه اشکالی نداره اخه بعضی دعانویس ها جن دارن خدا رو ول کردن چسبیدن به جن عواقب بدی داره
استخاره به قرآن یعنی همونطوری که تو مفاتیح الجنان هست دستورش اونطوری با قرآن استخاره بگیری ولی تفال با قرآن یعنی مثل کتاب های فال مثلا فال حافظ و اینا قرآن رو باز کنی ببینی چی میاد
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....