2777
2789

سرکتاب گرفتن گناهه؟

مشکل داره؟

بگیرم؟

میشه کمک کنین؟

لطفا؟

❤❤❤ امضام ❤❤❤

❤❤❤ یاحسین# ❤❤❤

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟

میکشم ناز یکی ؛تا به همه ناز کنم.

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
وقتی جواب درست دادن لایکم کن

لایکت میکنم بیای جوابا رو بخونی. وقتی جواب دادن. باشه.

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم. گاهی دخترخالم تاپیک میذاره. اگه گاهی تناقض دیدین حتما تاپیک مال اونه

چرا میخوای بگیری؟ شنیدم مشکل پیش میاد توزندگیه ادم.

حتی سرکتاب؟

نمیدونم ولی نظر شخصی من اینه که جز خدا هیچ کس دیگه ای از آینده خبر نداره سرکتاب یا فال و هرچیز دیگه همش خرافاته محضه اگه مشکلی چیزی داری که میخای سرکتاب برای رفعش باز کنی بنظرم بهتره به خالق هر دعا نویسی پناه ببری خداوند قدرت مطلق هستن دعا نویس یا هرکس دیگه خیلی ریز تر از اونه که بخاد کاری بکنه

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
شنیدم.میخوای ببینی برات دعا گرفتن؟

اهوم

میخوام ببینم زندگیم چیزی شده

چ اتفاقی افتاده

سلام منظور استارتر چیه از سرکتاب؟

باهاش میبینن کسی جادو و طلسم نوشته برا شخص دیگه یا ن