2777
2789
عنوان

کن.کو.ر😥😥😧😧+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 156 پست
میدونستی اجنه مسلمان و غیر مسلمان دارین 

نه ببخشید اگه حرف بدی زدم😢😢😢😢

وقتی اینکارو میکنی اذیت میشی!؟

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوووو😤😊یادم باشه یکم پز بدم😅😅😅😃😃 میگما شغل محمدرضا د  اینده چی میشه و چی کار میکنه دولن ...

یه فروشگاه مواد غذایی میزنه یادت باشه ازش بپرسی خیلی دوس داره این که مدیر فروشگاه شه

یه فروشگاه مواد غذایی میزنه یادت باشه ازش بپرسی خیلی دوس داره این که مدیر فروشگاه شه

فروشگاه مواد غذایی؟😑برم بکشمش خوبه؟😐ازش چی بپرسم؟؟؟

میگما چون دختر دوتا نمیتونم بیارم؟؟بعد از اینکه پسر نیارم شوهرم ناراحت نمیشه؟

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
دستام درد میکنن با سرم

پس اذیت میشی😖😖😖😖ببخشید 

با اونا صحبت میکنی؟

یه ساعت دیگه ازت میخوان بری چایی بخری شایدم نیم ساعت سه ساعت قبل چایی خوردی درسته

ببخشید ولی نه من از صب چای نخوردم 😶