2777
2789
عنوان

کن.کو.ر😥😥😧😧+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 156 پست
دختر یکی 

فداتشم مرسی که انقدر خوبی و واسم وقتتو گذاشتی منتها نفهمیدم با همین خواستگارم ازدواج میکنم اخه شما یه پیام دیگه داده بودین 199 شهید بهشتی تهران خوشتیپ و قد بالا و مغرور صفات شوهرمه یا من؟؟ببخشید ببخشید🙏🙏🙏

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پستامو بخون میفهمی  میدونسم از اولش چی میشه ولی😭😭😭

تاپیکاتو میخونم فک کنم همسنیم عشقم اگه از اول چیو میدونستی تورو خدا دور از جون 

🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
هم خودت قدت بلنده هم شوهرت  با محمد رضا ازدواج میکنی

اخه محمدرصا قدش 175😆😆😆😆😆

ولی دوسش دارم خوشبخت میشیم؟؟خیلی؟

تاپیکاتو میخونم فک کنم همسنیم عشقم اگه از اول چیو میدونستی تورو خدا دور از جون 

۱۸ سالمه من بعد ازدواج ذهن خونی میکنم نمیدونم چجوری خودمم موندم ولی فکر کمم بخاطر اینکه پدربزرگ همسرم با اجنه در ارتباط بودن که منم گرفته

۱۸ سالمه من بعد ازدواج ذهن خونی میکنم نمیدونم چجوری خودمم موندم ولی فکر کمم بخاطر اینکه پدربزرگ همسر ...

اذیتت میکنن؟؟چرا انقدر ناراحت و در عذابی؟؟

۱۷۵ بنظرت کوتاهه😳

نه خوبه از من بلندتره😉دوسش دارم ولی خب نگران بودم😔😔😔چون به مامانم پیام میده و خب صحبت میکنه  و میگه دوسم داره ولی یه چندباری سر همین حرف زدناش با مادرم دعوام شد...من فکر میکردم اون مادرمو دوست داره...میدونم بده ولی خب.... 

میگما من با محمدرضا خوشبخت میشم؟؟خیلی؟