2777
2789

سلام خانوما ما یعنی من ودوتا از دوستام دانشجوی ترم اخر روانشناسی هستیم وبرای انجام کار پایان ناممون به خاطر کرونا به مشکل خوردیم خواهشمون ازتون اینه که یک ربع الی ده دقیقه وقت بذارید وپرسشناممون رو که راجع به قرنطینه وکرونا هستش تکمیل کنید تا کارمون راه بیافته واقعا ازتون ممنون میشیم وچیز های خوبی هم میتونید یاد بگیرید از این فرایند خلاصه که دستمون به دامنتون واینم بگم که هیچ اطلاعات شخصی وخاصی از کسی لازم نیست وهویت شما برای ما مشخص نمیشه ماچ بهتون اینم لینک فقط درنهایت یادتون نره دکمه Submit رو بزنیدوگرنه پاسختون ثبت نمیشه  

اگر احساس کردید سوالا تکراریه به این دلیله که ما این حالات رو داریم قبل وبعد کرونا میسنجیم ومقایسه ایه 

وبرای اینکه زحماتتون از بین نره تند تند وبدون مکت به سوالات پاسخ بدید وتا تموم نشدن پرسشنامه از فضای اون برای چک جاهای دیگه خارج نشید ممنون

اگر جواب سوالی براتون باز نمیشد این کار رو بکنید
بعضی از سوالها جواب گزینه ها بالا نمیاره برگردین رو سوال قبلی دوباره گزینه مورد نظر انتخاب کنید  و مجددا برگردین به همون سوالی که مشکل داشت

اینم لینک 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUIffv37OT1CtdtAd3OSTnNRx-wyMg8RMb3p2HDyzOZBUR2w/viewform?usp=sf_link

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینایی که همش در مورد همسره تو چیکار کنیم؟ ماکه همسر نداریم😑😁

ببینید جامعه اماری ما راجع به خانوم های متاهل یا پارتنر دار هستش مثل کسایی که نامزد هستن یا دوست پسر دارن اگر شامل دومورد بعدی میشید با در نظر گرفتن همون شرایط جواب بدید